Podijeli sa Vukajlijašima

1. У сред априлског рока они уместо дуче глуме неке револуционаре и коњошу се по граду. Тачно треба тенкове пустити, није Слоба био луд не не...

2. Treba otvoriti temu "Da li su studenti govna" mislim da bi bilo dosta argumenata da zaista jesmo govna lolo

3. većina nas nema aprilski rok -.-

4. Без обзира. Имате јунски.

5. obrazovni sistem nam je u kurcu, jelte.
    to svakako treba da se promeni. a promena se neće zbiti ukoliko sediš i kukaš.
    imamo najskuplje školarine u evropi.
    u fakultete se ne ulaže.
    gde idu pare sirotih roditelja?
    vas, ljude koji pljujete po studentariji, treba zgaziti.

http://data.whicdn.com/images/25662244/527328_328159317241294_100001416864425_926159_283987271_n_large.jpg

6. vas, ljude koji pljujete po studentariji, treba zgaziti.

Откуд знаш да се палим на то?

7. реално у типа Немачкој је јефтиније студирати. и још добијеш фазон све могуће и немогуће услове типа компове књиге итд

8. Ено, у Данској те плаћају да студираш. У ствари, и средњошколце који уче занат плаћају по 300-400 евра месечно за тих пар сати праксе што имају током недеље. Чак и кад Србин добије визу и дође да ради тамо, па мора да исполаже курсеве језика и понеки стручни курс, добија кинту сваког месеца. Ал Данска је Данска. Србија је Србија. Седи, учи и крпи се за буџет.

9. Ено, у Данској те плаћају да студираш. У ствари, и средњошколце који уче занат плаћају по 300-400 евра месечно за тих пар сати праксе што имају током недеље. Чак и кад Србин добије визу и дође да ради тамо, па мора да исполаже курсеве језика и понеки стручни курс, добија кинту сваког месеца. Ал Данска је Данска. Србија је Србија. Седи, учи и крпи се за буџет.

i u austriji

10. obrazovni sistem nam je u kurcu, jelte.
    to svakako treba da se promeni. a promena se neće zbiti ukoliko sediš i kukaš.
    imamo najskuplje školarine u evropi.
    u fakultete se ne ulaže.
    gde idu pare sirotih roditelja?
    vas, ljude koji pljujete po studentariji, treba zgaziti.

Ако нас врбујеш за оних 10 за Србију терај их у три лепе. Ем што је позерај, а ем што је од оних десет захтева, макар седам на штету студената. Ако су онакве промене, боље да се ништа не мења.

11. gde idu pare sirotih roditelja?

Idu na plate profesorima i ostalim zaposlenima. U poboljsanje nastave se ne ulaze nista.

12. Marko_bre, ubili Arkana. U Kontiju....zajebana vremena bejase te 2000

13. Искрено ово самофинансирање на ЕТФ-у није претерано скупо у односу на оно што добијаш. 80000 искешираш. Иде на плате професорима рецимо, иде на то што мало-мало (читај три пута недељно) неко сјебе амперметар или волтметар (било који од ова два уређаја кошта 50евра), иде на то што имам бесплатан интернет на факсу 00-24х, што све могу да пријавим-одјавим и информишем се преко нета. Што имам три бесплатне пријаве и остало. А поред свега тога, спонзорство са Мајкрософтом је такво да сваки студент добије бесплатну копију легалног Виндовса који можеш да апдејтујеш док год си на факсу, 99% Мајкрософтових софтвера (још нисам наишао ни на шта сем Офиса што ми наплаћују). То што је зграда мала па плаћају цех другим факултетима кад хоће да одрже испит итд. Колико год деловало глупо, и не слагао се са појединим стварима које ради управа факса (штавише, често су и кварни), школарина није превелика, а често и изађу у сусрет (закаснеле пријаве и остало). За друге факултете не знам, за ове имам замерки али се не тичу школарине и таквих глупости већ неких других ствари, које су на нивоу факса и неће их променити никакав дебилни закон.

14. Kostić se hvali novim avatarom

15. e, pa, kod mene, reme, ič nEje tako slučaj.
    školarina je 120.000din, mi nemamo nikakve (nešto)metre koji bi se sjebavali, samo biblioteke koje se nešto ne "obnavljaju". bez obzira što sam na budžetu plaćam i prijavu ispita i neke overe pičke materine.. daklem, plaćam sve. na knjige mi ode, pa i sam znaš koliko, po semestru pedesetak evra. i ukoliko zakasniš sa ratom za školarinu, nemaš para da platiš i slično, ne možeš izaći ni na šta u tok roku (ako se zadesilo da pre roka ne možeš da platiš) iako si prijvaio ispite. jednostavno ti ne odobre i ne sačekaju nedelju dana.

16. ja sam na privatnom, dopunjujem BA do Diplomiranog, školarina 1270 evra na deset rata, 9 ispita po 1000 dinara, dve overe semestra po 1000 dinara i ukupno 6000 za knjige i skripta... znači, 1450 evra maks. - i tu imaš sve opcije :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.