Podijeli sa Vukajlijašima

1. znači olanik pričao sam sa sobom, ovo dobija sasvim drugu dimenziju

2. I još na ijekavici, sa pravilno postavljenim zarezima.
    Ovamo pljuje po temi za kuvanje, a tamo postavlja master-šaft recepte za dobar dan!
    Shizenje

3. Dobro jutro svima! Trolovanje uspjelo, ollanik pao. Moglo je trajati još, ali nema veze. Ollaniče, izvini zbog ovoga, nećeš se povlačiti po medijima, samo skupljam kletve i psovke za knjigu, pa sam morao odraditi ovu dugometražnu provokaciju. Ako zaradim nešto, dobićeš procenat. Pozdrav.

ma popusis mi kurcinu nedeljama neopranu

Zar nije celtic ollanikov dupli?

jeste,ova defka je totalno moj stil

http://vukajlija.com/ljekari-bez-granica/325335

4. ma popusis mi kurcinu nedeljama neopranu

Kažu da sam dupli nalog, onda je ovo autoagresija :-)

5. a jesi me uspeo isparanoisati,jebem te u usta lolo

6. mislim,kakve sve nebitne stvari objavljuju,ne bi me cudilo i da to objave lolo

7. Aj, šta se ljutiš, sljedeći put ćemo nekog drugog.

8. ne ljutim se,dobro si me istrolovo

9. хахахахахахахахаха јел и ово твоје?
    http://www.zajebanko.com/

10. jebiga, nema link za FB lajkovanje...

11. Stranica je retardirana u tezem obliku.
    E jel neko zna cija je stranica rakijestina na FB mnogo jebe.

12. nije jebac, samo ova prva, verujem da ne bih mogao da obe odrzavam kako dolikuje...

13. Ovaj je i definitivno pukao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.