Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma ne bre, fora je da ga dovede u iluziju da ce platiti, kao sto je ovaj njega doveo u iluziju da ce 6.000 pokriti sve troskove.

2. Mnogo je nervozan, a ova ga prati kao pitbul, zajebana mala opasno :)

3. Sam glas joj je za šamar, iritirajuće piskav :)

4. Jebo mater, onda su ovi danas svi drogirani!!!

5. Imam strica koji se zamalo potukao sa Amfilohijem i njegovom ekipom na benzinskoj pumpi.

6. o jebem ti amfilohija, kakva je ovo lobanja

7. http://www.avaz.ba/vijesti/teme/u-poplavljenoj-kuci-na-modracu-jedino-kuran-ostao-netaknut-i-suh

"U razorenom objektu uništeno je sve osim Kur'ana. Uz polupane prozore, i razbacane stvari jedino se suh i neoštećen Kur'an te naočale spuštene na njega nisu nigdje pomjerili. Njima bujica ništa nije mogla!"- jebo im pas mater kako mogu ovoliko srat nije mi jasno?!
    Ostao i sat na zidu, i prozori, i žaluzine, šta kao to nisu stvari?

8. ovog amfilofija treba spaliti na sred trga ko sto su spaljivane vestice u srednjem veku

9. licimurstvo - kad osobi sa bradom, dugom kosom, obučenoj u haljinu, smeta ista takva osoba.

10. kako bi issutirao ovog amfilohija,ne bi mogao da mi pobegne u ovoj pidzami,mnogo bi jako issutirao,svejedno bi najebao od njegovih majmuna,al vredelo bi

11. da sam zrtva poplave pogotovo...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.