Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma ne bre, fora je da ga dovede u iluziju da ce platiti, kao sto je ovaj njega doveo u iluziju da ce 6.000 pokriti sve troskove.

2. Mnogo je nervozan, a ova ga prati kao pitbul, zajebana mala opasno :)

3. Sam glas joj je za šamar, iritirajuće piskav :)

4. Jebo mater, onda su ovi danas svi drogirani!!!

5. Imam strica koji se zamalo potukao sa Amfilohijem i njegovom ekipom na benzinskoj pumpi.

6. o jebem ti amfilohija, kakva je ovo lobanja

7. http://www.avaz.ba/vijesti/teme/u-poplavljenoj-kuci-na-modracu-jedino-kuran-ostao-netaknut-i-suh

"U razorenom objektu uništeno je sve osim Kur'ana. Uz polupane prozore, i razbacane stvari jedino se suh i neoštećen Kur'an te naočale spuštene na njega nisu nigdje pomjerili. Njima bujica ništa nije mogla!"- jebo im pas mater kako mogu ovoliko srat nije mi jasno?!
    Ostao i sat na zidu, i prozori, i žaluzine, šta kao to nisu stvari?

8. ovog amfilofija treba spaliti na sred trga ko sto su spaljivane vestice u srednjem veku

9. licimurstvo - kad osobi sa bradom, dugom kosom, obučenoj u haljinu, smeta ista takva osoba.

10. kako bi issutirao ovog amfilohija,ne bi mogao da mi pobegne u ovoj pidzami,mnogo bi jako issutirao,svejedno bi najebao od njegovih majmuna,al vredelo bi

11. da sam zrtva poplave pogotovo...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.