Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne gledam anime jebiga.

2. hhaahahha, ali mali je prejak

3. Dzanki, nešto mi je čudno kod tog klinca, deluje kao da nije klinac nego neki midzet sa bejbifejsom.

4. jel me zajebavas haha :D

5. A Filipino politician took this photo of his family just moments before being assassinated.

http://cdn4.pulptastic.com/wp-content/uploads/2014/02/amazing_emotional_photos_12.jpg

6. Kakav totalni modni promašaj ova plava majica skroz desno. Očaj.

7. badi pas kradljivac automobila

8. Baksuz je sebi otvarati karte
    Na pitanje kako to da nije predvidela napad, Jovanovićeva kaže da nikad sebi ne otvara karte.
    - To se zbog baksuzluka nikad ne radi - kaže Jovanovićeva.

Eto ti ga sad, gatare za sve imaju izgovor.

9. ne mogu da se odlogujem
    nesto ne radi

10. Dremnuo sam pre par sati i sad se probudio u novoj dimenziji.

11. jedan od najboljih osećaja na svetu je kad operem kosu, pa kako se voda sa kose slivala niz leđa, tako se i neke dlake slile i zaglavile u dupetu, pa posle kad se osušim zavučem ruke u gaće i izvlačim te dlake iz dupeta, joj što je to dobar osećaj

Ово Радијација писао на чету, какав болесник јбт.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.