Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dok jebač recimo samo liže čmar modovima i šupka se za odabranu. Ko bi reko da ima 140kg.

Ето, то је то што причам.

2. Vas dvojica ćete morati da se iskulirate. Prvo ti Rade, lupanje minusa tako je hejt.

Daj 3 dana. Nema ljutnje hejt je hejt. Priznajem.

3. 2 flase od 2 lije vode se zalede u frizu,posle tako zaledjene se stave ispred ventilatora.kazu ljudi banja. :D

Kupi druže klimu ili idi na bazen, ovako ćeš pokupiti upalu nečeg.

4. Kupi druže klimu ili idi na bazen, ovako ćeš pokupiti upalu nečeg.

ma kakvi.nisam dosada krepao,necu ni sada.srpski uskurac.
    al realno nisam mislio da to puse ume.mene je izum fascinantan,a jos ga nisam probao.hocu reci da mi je ideja super.jedna od onih stvari koja moze da se ubaci u kategoriju"srpska posla".izgleda da imam napad srpstva.

5. To su ranije zvali 'ciganjska klima' al onda se narod malo šire primio. Ako mene pitaš, sistem je go kurac, osetićeš nešto samo ako sedneš baš ispred njega, što ne preporučujem.

6. http://www.politika.rs/rubrike/Pogledi-sa-strane/Plagijat-ministra-Stefanovica.lt.html

Dok kolege Grušić, Tomić i Radeljić prozivaju ministra Stefanovića za plagijat, dotle ja, dole potpisana, pozivam ministra Stefanovića na TV duel na temu – multipla multivarijaciona regresiona analiza, koju je najavio, a posle toga preskočio u svom doktoratu! Pa da popričamo...

I da kažem unapred, u TV duelu ću posebno insistirati na analizi varijanse i na heteroskedastičnosti, neka se gospodin ministar spremi – ja čekam.

Svaka čast, ali nema ništa od ovog duela...

7. Probao ja to sanitarni odavno, ne funkcioniše ič.

8. crnigrujan

To su ranije zvali 'ciganjska klima' al onda se narod malo šire primio. Ako mene pitaš, sistem je go kurac, osetićeš nešto samo ako sedneš baš ispred njega, što ne preporučujem.

Thilmo

Probao ja to sanitarni odavno, ne funkcioniše ič.

ne da ste mi srusili sneska,vec ono...

9. Hahaha, samo zamišljam facu Neše sline dok se muči da pročita teme za tv duel lolo

10. http://www.dodaj.rs/f/G/Qp/1SHKvFJk/nuspahic.png

Jel ovo nečiji dupli ili? Koja je ovo ludačina, svaki komentar počinje "Vama + od mene..."

11. To mi je ujak!
    Ban za vređanje familije!!

12. Dok kolege Grušić, Tomić i Radeljić prozivaju ministra Stefanovića za plagijat, dotle ja, dole potpisana, pozivam ministra Stefanovića na TV duel na temu – multipla multivarijaciona regresiona analiza, koju je najavio, a posle toga preskočio u svom doktoratu! Pa da popričamo...

I da kažem unapred, u TV duelu ću posebno insistirati na analizi varijanse i na heteroskedastičnosti, neka se gospodin ministar spremi – ja čekam.

A zamisli još kao specijalne goste Valsinarba, Granjku i Valdemara. Eventualno Jova u žiriju. Novi kanal u najavi - Pink Doktorati.

13. A Ludi Čak vodi emisiju. Veselje. Ne zna se ko bi koga. :) <-Pederski smajli.

14. Vaslinarb bi izdominirao realno
    Pobedio bi i valdemara i granju u duelu

15. Uhuhu, to bi oborilo sve rekorde gledanosti na ninamediji :)

16. a ostali da budu oni sto tapsu za soma dindzi.

17. Ja bi tapšo i za 500. Odgledam tu emisiju, zabavim se do jaja i odem posle na pljesku i pivo. Ko izlazak.

18. I rasni da bude specijalni gost da obori darvinovu teoriju!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.