Podijeli sa Vukajlijašima

1. Изгледа к'о да је избачена из тигања

2. Oblače ovo nekako kratko. ostalo je u redu samo sto bih volio malo više da pročitam.

3. A nemam želju da previše serem, samo zbog toga skraćujem
    možda o radu draincu napravim nešto duži tekst

4. E on je kul tip, ali šta znam nekako mi prekratko narocito ovo sa Vitom da bi se dao neki sud. Bilo bi ti taman ovo kao kod Landmesera sto se duzine teksta tice. Jbg ne voli niko kad neko sere ko Gorčin Stojanović ili Đorđe Vukadiniović, dobro možda vukadinovića neko i voli.

5. Jebote i Neša Manijak najebao u poplavama u Obrenovcu. Sad se žalio na vestima b92 da mu deca šest dana nedeljno jedu pasulj i da žive u kolektivnom centru, eeej Srbijo

6. U subotu idem sa ortacima na Zakintos, imam kuću tamo, idemo kombijem, ima još dva mesta, pa ako je neko zainteresovan neka šibne pvt. Planiramo bar 20 dana tamo da budemo, samo biste dali kintu za gorivo, smeštaj ne bi plaćali.

7. иначе ово за кобонистан је прејако.

8. Napunio kvoter vijeka a nisam postigao ništa u životu, da skačem u vodu dok je ovako velika ili da čekam još 25 godina ?

9. чекај неко је толики бог да је из спрдње смислио рандом име и грб имагинарне државе и ставио је на гајбу!! :цлап цлап:

10. важи што имаш кућу на закинтосу шта смо ми будале

11. Tebe ionako ne bih vodio jer si jevrej

12. наравно да нећу да идем у измишљену кућу на закинтосу еј, каже лик он има кућу на закинтосу, није као будва или чак стан у макарској или трсту неее

13. izdajem stan u topolskoj osamnes

14. pusi kurac, topolska 18 ne postoji, reko mi covek sto radi u toplani, izlazio u topolsku na teren

15. нико одавде нема кућу на закинтосу то је буквално немогуће.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.