Podijeli sa Vukajlijašima

1. Малопре сам прочитао да је основну школу завршио тек са 17 година (дакле, два пута је понављао), да је био проблематичан. Наравно засполени у кланици су (као по обичају) деловали зачуђено како је то "миран и неупадљив" човек починио такав злочин. Миран и тих човек, без мотива, без плана, без озбиљних видљивих психичких проблема да хланокрвно убије. Извини, али мени то делује немогуће.

Ouvaaaaj, bolestan u mozak?

2. Ouvaaaaj, bolestan u mozak?

Нпр. И гледам ове павијане што су за враћање смртне казне. Као да поремећене боли курац која је казна, он је довољно поремећен да верује да је толико паметан да ће да сакрије злочин и да га никад не нађу, о казни и не размишља.
    А и да видим ко би га од њих убио, осакатио и остало што причају да би му радили.

3. Tužno je, što veliki broj ljudi, ovo koristi za ličnu promociju i afirmisanje. Možda pojedini među njima to rade i nesvesno, ali je ipak degutantno. Za vreme poplava smo imali maloletnu glupaču i njen lirski pokušaj izmirenja i naroda, dostojan u najmanju ruku slepe Sapfe sa Lezbosa. Sada se na fejsbuku otvaraju masovno grupe, gde ljudi iznose jako glupa mišljena ( na primer jedna žena je napisala pesmu, možete pretpostaviti kakav je kvalitet, a i sama sadržina ). Daleko umesnije bi bilo, da ti ljudi odu do obližnje crkve i zapale sveću. Jer od toga više trenutno ne mogu učiniti.

4. А и да видим ко би га од њих убио, осакатио и остало што причају да би му радили.

+1

5. А и да видим ко би га од њих убио, осакатио и остало што причају да би му радили.

+200

6. a jebote fendere, oces ukapirati da je policija namerno pustala pogresne tragove u javnost, kao telefon nadjen u madjarskoj itd, da bi pocinioc dela mislio kako mu nisu na tragu....nece sigurno iznositi u javnost detalje u toku istrage

7. А и да видим ко би га од њих убио, осакатио и остало што причају да би му радили.

+10000000
    Усрали би се кад би га видели и везаног, а камоли на слободи. Нека ми неко каже да би смео лако да крене човека којима има 2 метра и 100 кила.

Sada se na fejsbuku otvaraju masovno grupe, gde ljudi iznose jako glupa mišljena ( na primer jedna žena je napisala pesmu, možete pretpostaviti kakav je kvalitet, a i sama sadržina )

Класична Интернет нарикача.

a jebote fendere, oces ukapirati da je policija namerno pustala pogresne tragove u javnost, kao telefon nadjen u madjarskoj itd, da bi pocinioc dela mislio kako mu nisu na tragu....nece sigurno iznositi u javnost detalje u toku istrage

Јбт, ти к'о да си у сталном контакту са Радетом Вељовићем и Нешом Стефановићем.
    И да! Није правилно починиОЦ, него починиЛАЦ.

8. Усрали би се кад би га видели и везаног, а камоли на слободи. Нека ми неко каже да би смео лако да крене човека којима има 2 метра и 100 кила.

Omasio poentu po 125. put

9. Eo ja ti kažem. I svako normalan odavde. Da mu je ova mala devojčica u najmanju ruku poznanica, ne daj Bože komšinicia, sestra itd. Jako lepo bi bilo da zabatalite ovu temu.

10. ОК, у реду. Боксер је у праву. Да забаталимо тему. Да послушамо човека. Сви ми имамо неко своје виђење, да не терамо даље, само ћемо да се понављамо.

11. Mislim da treba poslušati Boksera. Jednostavno je glupo da se vrše neinteligentne, ali i krajnje bespotrebne rasprave o tome.

12. uu jako je bitno dal se kaze pocinioc ili pocinilac, ukazujem ti na to da se ne primas ko neki serlok holms bez razloga...

koje ono najpickastije ispravljanje, kao neko dete iz cetvrtog osnovne hahah...bitno da znas gramatiku, a to sto stvari kapiras na nivou dvanaestogodisnjaka to nema veze jel da

13. Нека ми неко каже да би смео лако да крене човека којима има 2 метра и 100 кила.

Ја имам 2 метра и 105 кила и верујем да би ме бохор пребио са својих 68 кила.

14. Da li je iko uopšte pročitao stav Veverice? Ja još ne verujem da postoje osobe koje imaju makar pola mozga i koje čitaju šta isti ima da kaže,,,A da ne pričam o citiranju istog...

I da, zabataljivanje teme bilo bi sjajno, jer će izroditi nova mišljenja novih bolida, koji se sad ipak plaše da prave gifove, ali će na finjaka probati da pokažu koliko su kul. Svojoj mami.

15. Нпр. И гледам ове павијане што су за враћање смртне казне.

Preseravanje obično preko neta a Boga mi i u RL (EDIT: oprostite što ne bolujem od selektvine empatije)... Smrtna kazna je najveće sranje što se toga tiče jer niko ne može da oduzme drugom čovjeku pravo na život, bez obzira koliko isti ne zaslužuje da živi. Mislim da je pravljenje Rijada od Balkana nešto što nam u ovom trenutku najmanje ide na koristi.
    Licemjerje najgore, jer jelte, kul je da se napušava međusobno sa muslimanima i Hrvatima pominjanjem kojekakvih masakreva a ubiti jednog čoeka/ženu (doduše svirepo) je nešto zbog čega treba vratiti smrtnu kaznu. Naročito oni argumenti "eee batice, zamisli kako je sad njenoj porodici, eee", pa jebemu oca, ljudi sigurno sad ne razmišljaju kako će proći fukara od ubice.
    Iskulirajte ljudi, 40 godina robije za takvo djelo je daleko gore od smrtne kazne.
    Valja izdržati 4 deke masovnog silovanja od strane svih tamo pa i maloljetnih cigana i kolektivnog cipelarenja nakon snošaja, nego da mu sad skrate muke metkom u čelo ili injekcijom, jer to su stvari koje ne bole, za razliku od onih koje je isti radio svojoj žrtvi. Mislim, ono, takvi se obično i objese kasnije... ili ih neko drugi objesi nakon što ga greškom ujede za kurac.

16. Mnogo me iritiraju ljudi koji bi da ubiju.

Gledam onaj Purge, i prvi i drugi deo, pa ono nije nerealno uopste.

Nerealno mi totalno da lik cukne ribu, onda je udavi i zakopa. Ali cukne je da je ziva. Mislim, kad je vec toliko lud da ubija, zasto da je cukne malo, pa onda udavi, pa ne kapiram uopste.

mislim, lud je i to, al to nema smisla nikako.

17. sve i ako ikome bude imalo draže zbog toga što je neki ubica dobio 40 umesto 30 godina zatvora, to je prvi stepenik na velikom stepeništu na čijem je vrhu smrtna kazna, jer se i tad radi o sebičluku. nema te pravde koja može da olakša gram ljudske patnje, i sve to vaganje i cenkanje kolika bi kazna bila odgovarajuća je samo obično licemerje, kao da se može napraviti balans i kao da se to realno može ublažiti kaznom, ne može. zato je ovo bavljenje time izuzetno suvišno i neumesno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.