Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
bez nervoze
Сцена ко из неког јебеног хорора...
Сад кад доспе на дељмар, пазт'е ову могућност животне ироније:
-Овог у затвору избоде неки лик
-Нација слави избадача као хероја
-Иста та нација је тог избадача претходно пљувала због нечег левог што је урадио
Знајући народ, све је могуће.
Хвала Богу, па немам појма.
Што, Шоми, лупам? Да неће можда неки лик од метар и шумска јагода га да нагна док се туширају? Немој да се заносиш, ни ти, ни било ко причама да ће неко да га силује или малтретира. Стварно су неки од вас превише гледали америчке серије и филмове.
Као онај што је убио Марију Јовановић. Лекари су рекли да је му је срце буквално пукло.
Прво што ми је још ноћас било чудно је то да убица није познавао жртву од раније. Баш су тако на вестима пренели. То је немогуће. Како то да неко ко живи у Зрењанину, ради у Сурчину, одлази "из чиста мира" у Бајмок да би убио девојчицу коју није познавао и закопао је у Светозару Милетићу? Како је знао где треба да иде? А последњи пут сигнал Тијаниног телефона је ухваћен негде у Мађарској.
Колико год да је луд, ја претпостављам да је у питању било неко прогањање преко Фејса, да га је мала блокирала и да је он дошао да се разрачуна са њом. Не би то био први случај у Србији да се дешавају кривична дела због расправа на Интернету. И шта је било са оном њеном другарицом којој је наводно морала у сред ноћи ХИТНО да врати дукс? Ово он сам није могао да организује.
ако је одмах задавио чим је пуко колима опет је несхватљиво, зар није требао да је одведе негде да је силује или шта му је већ био план.
ko o čemu, fender o fejsu
ma to ti je sigurno bilo
vozio brzo, naletio slučajno na nju i udario je, djevojka na mjestu ostala mrtva
i onda tijelo pokušao da zakopa i zataška zločin
izgleda da je nije silovao
ali još se ništa ne zna ljudi
Јбг, Оче, 'ајде поштено реци колика је вероватноћа да Интернет, тј. Фејс нема везе са овим?
Која је вероватноћа да неко ко живи у једном, ради у другом, "из чиста мира" се запути у треће место, сретне непознату клинку, убије је, оде у насумице одабрано четврто место и закопа је, а онда оде преко границе и баци телефон. И све то да сам организује, да нема саучеснике, да нема никаве преписке на Фејсу или преко СМС-а и да не познаје жртву од раније. Нема шансе да овај нема саучеснике.
Кад се већ издркавамо теоријама, замислите тек да је Слина(или пре ће бити неко изнад) због патолошке бриге о рејтингу(он је ваљда одрадио селфи у чамцу кад су биле поплаве, качио неко слику овде) наредио да наместе неком рандом лику, јер нису могли да октрију ко/шта/како, а курчили се преко медија о организацији потраге итд. Мислим, лупетам мало, ал' не би ме ни чудило од СНС изрода.
Fendere, nije iz čista mira, bio je kod prijatelja u tom gradu i valjda krenuo to veče najzad kući, tako piše u štampi.
+1
Ма у штампи је писало свашта последњих дана. Писало је и да је Тијанин телефон нађен у Мађарској, да је Тијану другарица хитно звала да јој врати дукс, да јој је отац дуговао неке паре зеленашима, сад пише да она није била мртва кад ју је ударио колима већ да ју је после удавио... Још се пре неки дан нашла и нека будала да напише на зид како тражи милион евра за Тијанин откуп.
Пре 4 године у Ћуприји је лик за Ускрс убио своју бившу девојку и њену другарицу. Он је сам планирао убиство, чак се и знао мотив (бивша га је оставила због неког лика из Београда, он ју је отпуживао да је абортирала његово дете). Осуђен је на 40 година затвора. У Крушару су многи знали да он планира то, неки су га одвраћали од тога, али се већина Крушараца правила невешта па кад се десила трагедија, сви су, забога, били у шоку.
Зато не верујем да ово случајно урађено и без плана.
Зато што је неко једном убио бившу рибу планирајући то дуже време, немогуће је да је овај убио девојчицу коју први пут види у животу.
Хахах опет теорије завере. Као кад се причало ономад, док су трајале поплаве, да је 2000 људи спаковано у хладњаче.
Стеване, нека је то и могуће, онда је немогуће да нико није приметио неке видове агресије према другим људима раније. Овако хладнокрвно само могу да убију серијске или професионалне убице. Он јесте да је радио у кланици, али то не значи да свако ко коље стоку поремећена особа која по завршетку посла да иде и убија људе по улици.
Малопре сам прочитао да је основну школу завршио тек са 17 година (дакле, два пута је понављао), да је био проблематичан. Наравно засполени у кланици су (као по обичају) деловали зачуђено како је то "миран и неупадљив" човек починио такав злочин. Миран и тих човек, без мотива, без плана, без озбиљних видљивих психичких проблема да хланокрвно убије. Извини, али мени то делује немогуће.
Тако је и овај Крушарац свима био добар и миран док је чашћавао људе по селу и околини (син јединац, родитељи имућни). После убиства су се сви прво чудили како је тако "миран и тих" дечко починио злочин, а онда је кренула лавина пљувачина на његов рачун, како је био бахат, размажен, неурачунљив...
Дакле, поставља се питање, шта раде психолози и психијатри. Па не раде ништа. Узимају људима паре, причају им бајке или их кљукају лековима за умирење и спавање.
Да покажем колико ништа не раде, ево вам пример. Пре пар недеља ухватим на Фејсу гледајући вести (опрости, Оче Јоиле, мени грешном) линк једне жене, шатро психолога, која ради у ћупријском Дому здравља како навлачи своје пацијенте и води их као телад на предавања оног преваранта, Роберта Паушића, који је власник СЦ Нет Србија.
https://www.scnetworld.com/sr/
http://forum.potrosackisavetnik.com/viewtopic.php?f=12&t=95&start=20
Flintstoners & Strahinja Cerovina (Concrete Sun) …: http://youtu.be/BRcU5yRiIA8
Ako vas ne mrzi, poslušajte. Ortakov bend, neki stoner metal trip
strahinja ti je ortak?
gari sve jadnije peva kako godine odmiču, a i pesma je bezveze
ne
sranje pesma riho poz
reci to i ortaku