Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pošto ti očito nemaš pametnija posla nego da me pratiš po forumu eo da ti objasnim...

Pročitao sam prvu rečenicu tvog posta, i zajebao sam se kao i uvek kada ne pogledam čiji post krećem da čitam.

Ne nisam mislio na tebe, ali očigledno na tebi sličnog.

EDIT: Mislio sam na Vevericu. Dakle, nisi spomenut, ne čitam tvoje postove i ćuti i puši.

Drago mi je da si se raspisao, ali dalje od prvog prosera neću čitati.

ja iskreno verujem u iskusenje i da ovakvim likovima treba dati neki nacin da vrate svoj dug drustvu. ako ne umeju ili ne zele, onda da budu subjekti za medicinska ispitivanja, da ako vec ne mogu da vrate sami svoj dug drustvu, pomognu drugima da nadju nesto dobro. sto bi reko neko, oko za oko.

Kelt, što se tiče ispitivanja medicinskih, to je sasvim korektna stvar. Vraćanje duga društvu. Kinezi imaju još bolju stvar. Popišu zdrave organe, zveknu skota i pošalju njegovoj porodici račun za metak. Spasi se 5-6 života tako kroz donaciju organa, metak se naplati. Ne vidim ništa nehumano u donaciji organa ljudima koji pate.

2. Jelte, postoji retroaktivna primjena zakona. Ostavi se prava, nisu upoznat.

3. Ne nisam mislio na tebe, ali očigledno na tebi sličnog.

Pričaš gluposti bratelo, to što si šatro citirao je skroz moj post al okej.

Jelte, postoji retroaktivna primjena zakona. Ostavi se prava, nisu upoznat.

Nemam pojma što je to al ne zvuči kao nešto što bi se imalo potrebe primjeniti u ovom slučaju...

4. vidim da su se strasti smirile

5. Najbitniji razlog zbog kojeg se protivim smrtnoj kazni jeste mogućnost da se sprovede nad pogrešnim čoekom.

То је она друга оштрица коју најчешће не виде они који кукају за увођење толко екстремних закона а који ће после највише да кукају кад најебу због њих. Типа, неко довољно сујетан и утицајан ти подметне злочин у којем ниси учествовао и тебе одма посаде на столицу само јер си му реко ''одјеби од мене'' или шта слично.

6. Nov napad kod Sava Centra.

7. mogu da se hvataju kriminalci kad se hoce, mala smo zemlja, kad bi panduri radili ovako stalno

Mogu, apsolutno, ali NECE. Maltene jedini slucajevi gde policija radi kako treba jesu otmice, tj. krvni delikti. U svim drugima su skloni korupciji, lenjosti, otaljavanju, itd.

Ima jedan dosta dobar komentar na U92:

Ovo je višegodišnja posledica nekažnjavanja huligana navijača, lopova, ubica, slovatelja. Pogledajte sve vođe navijača kako se ponašaju a šetaju se slobodni. Pogledajte lopove i kako se slobodno ponašaju goste se kao u svom frižideru.Ubice za koje veštaci koriste satelitske snimke gugl mape, je sprdačina od suđenja, da ne pričam za druge slučajeve.Silovatelji se puštaju na slobodu bez ikavog daljnjeg nadzora.ONDA SU SVI U ČUDU KAD SE TI ZLOČINI PONOVE I DA JE JEDAN TE ISTI KRUG LjUDI POZNAT POLICIJI OD PRE.Da je ubica znao šta ga čeka možda bi dva puta razmislio šta radi?

8. Шта све урадити Драгану, том први:

Samo ga strpati u mrtvacki sanduk i isti zakovati ekserima i zivog ga u zemlju zakopati. Ja mislim da ce mu to biti najgora moguca kazna. Nema kud da izadje, pa neka crkne unutra. Zakopati ga u zemlju kao sto je on zakopao i malu Tijanu, a iskopati sto dublju raku

Amel Huric obesiti govna naopacke i svi da ga seku ko god naidje komad po komad i bockaju .

Branka Mitrovic NEZNAM VISE DALI JE JUTRO ILI DAN !.. DALI DA PLACEM Ili DA SE SETAM KRO KUCU GORE DOLE NEMOGU NI DA DISEM !.. KOME DA KAZEM DA VIDIM KRVAVOG UBICU SADA I ISPRED MENE !... IMAM CERKU IMAM UNUKU !.. STRAH SI MI ZADAO U KOSKE KRVOLOCNI MONSTRUME !... UBIJO SI MUSKI PONOS SVIH DOBRIH MUSKARACA ~ MLADI NEVINI DECAKA ~ DOBRI I PLEMENITI OCEVA ~ UBIJO SI MOJ OSECAJ PREMA LJUDIMA !.... NEK SE TVOJ ZLOCIN UPISE U KNJIGU UBILACKOG PAKLA !.... ZA MONSTRUMA ZA KOJEG NE ZELIMO MI SRBI I CELA NACIJA DA ZNAMO ODAKLE POTICES ~ TI NEPRIPADAS LJUDSKOM RODU I OVOME SVETU !.. JA BI TE UBILA

Milan Huba Ccc polako ga treba seci na komade,al odradice zatvorenici posao mestana Bojmoka!!!

Невена Динић МУЧИЛА БИХ ТЕ МЕСЕЦ ДАНА, ИСКАСАПИЛА БИХ ТЕ, И НА СВАКУ РАНУ БИХ ТИ СТАВИЛА СО ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА БЕЗОБРАЗНА!

Nikola Markovic swe ti jebem gade jedan smrt bi ti.bio mala kazna seko.bix te swaki deo tela monstrume jedan ufff kako.mogo

Бранка Митровић ми је лични фаворит.

9. Nikola Markovic swe ti jebem gade jedan smrt bi ti.bio mala kazna seko.bix te swaki deo tela monstrume jedan ufff kako.mogo

ovaj je objasnio hahahah

10. Au, Mićko, prosto ne znam za koji predlog da glasam...

11. Ovu Branku baš i nisam najbolje razumela. Mislim kontam ovaj deo sa ubijanjem, ali ovo sa muškim rodom je malo enigmatično...

12. Ovu Branku baš i nisam najbolje razumela. Mislim kontam ovaj deo sa ubijanjem, ali ovo sa muškim rodom je malo enigmatično...

Što ti nije nejasno? Pa ona mu je majka i došla je da ga vidi pa je ušla na fb preko telefona da ostavi status...

KOME DA KAZEM DA VIDIM KRVAVOG UBICU SADA I ISPRED MENE !

13. Nikola Markovic swe ti jebem gade jedan smrt bi ti.bio mala kazna seko.bix te swaki deo tela monstrume jedan ufff kako.mogo

14. Mozda je Branka Mitrovic Slavica87 iz Koreje.

15. ti ćuti, kuliraš Tibora...

16. Oću. Inače nemam sa kim sad da pričam.

17. Što ti nije nejasno? Pa ona mu je majka i došla je da ga vidi pa je ušla na fb preko telefona da ostavi status...

Ček, majka? Zar mu nije majka ova žena?
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486141/Majka-monstruma-Ako-je-ubio-neka-plati

Nebitno, sad, elem:
    swe ti jebem gade jedan smrt bi ti.bio mala kazna seko.bix te swaki deo tela monstrume jedan ufff kako.mogo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.