Podijeli sa Vukajlijašima

  1. cak i i poznaju uzivo,cuju se preko fona neretko i to

  2. salabajzer,sto tako negativno gledas na zajebanciju dva ortaka

  3. Evo baš juče bio kod Fendera. Skroz okej i na vukajliji i van nje. Odemo do grada, popijemo piće. Ponekad ga i nahranim.

  4. Ne znam da li je neko već stavio, ali pobeda jedna:

    https://www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4

    Koliko je narod glup i sujeveran majku ti jebem...

  5. Koliko je narod glup i sujeveran majku ti jebem...

    Narod samo previše gleda filmove.

    A i ti visokobudžetni snimci su ti sve fejk eto onaj zadnji nema šanse da nije provalio da ono vise plastične noge i ruke, neće niko da rizikuje da se neki baja usere, izvadi tetku i isprangija mu psa. A opet, boli te kurac što je fejk, gledaš malo i smeješ se mutavim amerima, onako terapijski.

  6. Imamo dogovor. UOSTALOM,imam 190 okruglo, nemam SAAB kabriolet, ali ima moj ćiko mogu iskati. I šef sam u filijalii banke, al domaće. S obzirom d aje i nju život gazio, dosta.

    Samo odgodi malo upoznavanje , imam turneju sa didom po vojvođanskim selima, jebeš skupljače perja, ubitačan tandem. Liječi me did svake bole.

    Turam je u spajz, tvoja je il nicja.

  7. Grujo nije fejk, nisu Ameri, evropske su države, fazon Italija pa je upotreba oružja svedena na minimum. Da je u Texasu, drugačija bi priča bila :)

  8. Grujo nije fejk, nisu Ameri, evropske su države, fazon Italija pa je upotreba oružja svedena na minimum. Da je u Texasu, drugačija bi priča bila :)

    Živ mi ti, pa još gore da naiđe neki Luka Braci, ubio bi i psa i gazdu pa od psa napravio krzneni šal a od gazde kabanicu da mu se nađe na jesen :)

  9. Danas sedim u kolima, na parkingu, pogledam desno vidim Dejana Cukuća. ide sa nekim ortakom i viče mu: "Imam super ideju".

    Primetno je da ga niko apsolutno nije konstatovo dok sam ja gledao, to je bilo cirka 2-3 min. Prošlo je bar 50 ljudi.

    D E J A N
    E
    J
    A
    N

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.