Prijava

ма мајке ти, ја мислио из туђе фрустрације не подржавам параду. а аргумената има, са обе стране.

kakav je pajac ovaj tasovac strasno

ima argumenata protiv, ali ne valjanih. jbg, to je zatvoren krug, ne može čovek sam od sebe provaliti svoju zatucanost, već mu je potrebno iskustvo drugog i njemu stranog, a baš zbog toga što on mrzi to drugo i strano i boji ga se, neće nikad skontati da je zatucan i u krug u krug

Koga boli kurac više za paradu
Događaj važan kao i dzankeejeve dojave na kladionici

JAKA MUDA

Јоиле, тј. Варнере, вецеи по Бечу неће сами да се очисте, окани се интернет расправе и навали на посо да би мого да глумиш пунишића кад дођеш на одмор. Позз

у праву је варнер

јбг сад, углавном, не бих се сложио да нема ваљаних. једно је толеранција, друго пропаганда. и то је тачно за ширење искуства и сазнања углавном је потребно упознати и различите кругове, мада, ни то није неки гарант. а није ни у реди одмах окарактерисати неког ко се противи паради као неког мрзитеља. већина негодује због политичких и других разлога што је и овде суштина а не због сесуалног опредељења пер се.

a svako nepodržavanje prava pedera je isključivo iz lične frustracije, jer realno ne postoji argument protiv, a to zna svako ko je malo pametniji antipederaš samo što je nekarakter da to prizna

Чекај, о каквим ти кршењима права педера причаш? Да ли је неко педер, лезбејка или није то ником не пише на челу (мада је код неких то веома приметно), али мене нервира то што педери и лезбејке траже да могу то свуда јавно да потенцирају и да људи морају да им диве због тога што су хомосексуалци. А ако то чак и игноришеш, ти си одмах хулиган, хомофоб, наслилник, кршиш њихова права. Значи, овде није у питању кршење права сексуалних мањина, него психичко узнемиравање већине од стране сексуалних мањина.

Ова парада је сад мањи проблем. Ту правих педера није није било много, дошли су људи да шетају за паре. Ми већ годинама имамо геј параде у виду емисија на Пинку, Првој, Хепију, Б92... Погледај нашу естраду, ове силне старлете, политиканте, све педер до педера и лезбејка до лезбејке или све борци за њихова права. Код нас се само промовишу педери и проститутке. Смета ми агресивно потенцирање нечега што већина сматра ненормалним као нешто узвишено. Од нас се не тражи да поштујемо права хомосексуалаца већ нам се годинама веома агресивно намеће да морамо да их сматрамо особама вреднијим од хетеросексуалаца. На Цркву се пљује, на породицу се пљује и то је демократија, а кад чак и игноришеш хомосексуалце, ти си онда насилник и хулиган.

Demonstranti su toliko antigej da su se učlanili u organizacije obraz,1389,dveri i slicne otačastvene grupacije gde je odnos polova 100% muških i 0% ženskih.najzenstveniji je tu onaj ćosavi latentko. Ne propuštaju ni jednu paradu, celivaju popove u kur i kao brane nešto.to je taj profil 12-17 godina kad te drmaju hormoni, glas ti mutira pa zvučiš kao promukla žena i ložiš se na wreslere, lepiš slike ultimit fajtera po sobi i nekog nba crnju kako zakucava u koš,a od pornićarki podrazumeva se-lisa ann jer je najmišićavija bokserka. U psihologiji bato klasxican latentni gej! A ovi stariji od 17 koji idu na paradu su za izdvojen udzbenik psiholoske patologije. Navijac,bolid,huligan,rusofil to su sve sinonimi.mislim koji iq treba da imaš pa da ne uvidiš da jejedina razlika između kluba na koji balaviš i kluba koji mrziš u dizajnu logotipa i boji dresa.isto i ova mržnja prema nekim likovima koje i ne poznaješ niti imaju neki uticaj na ostatak društva.

Али стварно, како се могло догодити да жандармерија пребије Андреја Вучића?

https://www.facebook.com/snp1389futog

Oво су све клинци које лично познајем из комшилука. Ако они стоје на бранику срБства, могу мислити ко ли ће тек стојати на бранику еврогејства.

Hehehe kaljari vodi 4-1 protiv intera i jos imali promaseni penal...

Trulekse posle zareza ide razmak pozz

Posle tačke uhvatiš dah

poyy

Јоиле, тј. Варнере, вецеи по Бечу неће сами да се очисте, окани се интернет расправе и навали на посо да би мого да глумиш пунишића кад дођеш на одмор. Поз

a?

davide, ja se donekle slažem s tim da mnogi koji podržavaju paradu nisu baš najbolje osvetlili zašto to rade, već su povučeni nekakvim političkim trendom a i donekle lobijem, što mi je isto odvratno, ali barem to njihovo neznanje nije destruktivno, a i koristi zbog dobre svrhe. ni većina španskih boraca protiv franka nije baš znala ništa o anarhizmu i socijalizmu, nit je znala da borbu 'lobira' sovjetski savez, pa se ipak u globalu borila za ispravan cilj.

a većina negoduje zbog ovoga:

Смета ми агресивно потенцирање нечега што већина сматра ненормалним као нешто узвишено. Од нас се не тражи да поштујемо права хомосексуалаца већ нам се годинама веома агресивно намеће да морамо да их сматрамо особама вреднијим од хетеросексуалаца.

što je zatucano. jbg fendere

Др Јанковић
https://www.facebook.com/snp1389futog

Oво су све клинци које лично познајем из комшилука. Ако они стоје на бранику срБства, могу мислити ко ли ће тек стојати на бранику еврогејства.

Па јел треба један покрет, тј. невладина организација да стоји на бранику српства? То ваљда треба држава да ради, војска, интелектуалци, читав народ посредно... А ако смо се ми толико скурцали да допустимо једној минорној организацији да нам представља српство, то довољно говори о нама.