Podijeli sa Vukajlijašima

1. uuuu jeste, ja cu da mu sjebem karijeru... mada opet, mozda ovaj pogleda kaze ovaj me zajebava i anatemise fudbalera da do kraja zivota igra crnogorsku prvu ligu a mogo je bar 20.000€ da zaradi igrajuci centarhalfa u tajlandskoj 2. ligi.

ima covek wiki stranicu, igro i za ofk beograd cak!

2. Jel igrao za Rudar? Ako jeste, najebaćeš od znaš već kojeg narko bosa.

3. kako se zove agent kelte?

4. Eto, imaš sreće :)
    Mada, i u slučaju Zete, Mogrena, Sutjeske, Čelika ne bi dobro prošao iz istih razloga. Dečić takođe, ali zato što ga drže šiptari. Kad bolje razmislim, kelte, svaki klub u Crnoj Gori drži neki kriminalac, bilo sitniji bilo krupniji.

5. Dhang Thi Han, Dean Juricic i Milos Stankovic

6. ma nije lose da budes fudbalski agent, trgujes ljudima i uzimas procenat. da ironija bude veca, gledas po zemljama treceg sveta jake i sposobne muskarce, i onda iste preprodajes bogatima :)
    http://2.bp.blogspot.com/-DLFUSM1ceYs/UAgQeQf0brI/AAAAAAAAHaI/sPw7BiQkS3g/s1600/slave-in-chains-thumb-400xauto-29007.jpg

7. Odem malo po Deksiko sajtu da vidim ima li šta, kad ono..
    http://www.dodaj.rs/f/p/QJ/2J4PFdyq/lalalupsi.png

Jbt boles

8. Uuu, Lalalupsi bebe! To je sad hit!

EDIT: Znam napamet reklamu, istim ovim glasom otpevam i izdeklemujem:

http://www.youtube.com/watch?v=yv7EiYI9_NM

EDIT 2: Kad vidim ove dugmiće umesto očiju, setih se "Koraline". Jedan od najgotivnijih animiranih filmova.

9. Ali pazi ovu sicko bebu. Samo još da govori "mama" spuki glasom i pruža patrljke ka tebi.
    Možda i ima to, uz ekstra-čardž

U jbt, nisam video ovu reklamu, slabije pratimo Ultru i to u poslednje vreme

10. EDIT 2: Kad vidim ove dugmiće umesto očiju, setih se "Koraline". Jedan od najgotivnijih animiranih filmova.

E, da, nikako da pogledam do kraja, ovi moji malo-malo, pa gledaju

11. Ultra, tj. za sada Mini Ultra... ja tek počeo, uhvatim sebe kako se zagledam u crtaće dodatnih pola sata, a dete mi uveliko zadremalo.

12. Tako to počne, za pet godina ćeš znati adresni kod svakog kanala crtanih filmova napamet, a nećeš biti siguran na kom su broju filmski. Ultimat level je kad deca odu napolje da se igraju ili uveče legnu da spavaju, a ja i dalje sedim i gledam pingvine sa Madagaskara, ICarly, Big tajm raš i Viktorius...

13. Pingvini su do jaja. Realno, jedan od najjačih novijih crtaća. Sad ovo "aaaaj Karliiii", plašim se i da guglam... :)

14. Nemoj ni da guglaš, vrištalice tinejdžerske, užasno je iritantna sinhornizacija...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.