Podijeli sa Vukajlijašima

1. http://www.boredpanda.com/new-norwegian-banknotes-pixel-bills-design/

тибор дизајнирао навчанице у норвешкој

П Р Е Л О О О Л
    Р
    Е
    Л
    О
    О
    О
    Л

2. Ljudi, jel vi meni verujete da sam ja ovog lika sto drka ispred visegradske jurio zbog toga pre nekih 5,5 godina?

Smugnu matori kroz ona zbunja izmedju porodilista i auto puta dje covek nema coveka!

3. Htio i ti malo? Hehe

4. Ma bila mi prva zena u porodilistu tada i to 3 meseca na odrzavanju trudnoce pa sam cuo kako joj se ove cimerke zale(malo glup sklop recenice nisu se njoj zalile nego onako medju sobom) da ne smeju na terasu jer ga ovaj silji sa te strane. Malo im bilo i drago sto su mu privlacne onako krupnije od trudnoce...

Posle sam ga ceko tamo i kreno da ga jurim i samo se izgrebao i iscepao sav ono zbunje 3 metra visoko a matori naucio sve staze tamo. Usijana glava bio jbg

5. A đe bi ga tuko i da si ga stigo. Znaš šta je držo u tim rukama lol

6. Pa ne bi se rukovao sa njim lolo

7. A ne bi ni crvene rukavice igrali iksDe

8. дал си реалан да би успео да га наваташ, контам да лик бежи сваки дан од тих људи који оће да га бију, колико је пута то урадио побего би вам завезаних очију и ногу

9. Pa nisam bio realan, to i rekoh brate

Kapiram da ima knjigu akcija bezanja ko zeljko obradovic napada

10. kapiram da pseto ima iskustava u jurenju ljudi koji drkaju kurac inace se ne bi upustao u tu akciju. klinika je pozvala specijalca, jbg upala mu muva

11. Haha ladno ti je toliko krivo sto ti je neki pseto reko da si dileja da pokusavas da me prozivas na svakoj aktivnoj temi.

Sto mi prvo ne skrenes paznju da se to ne tolerise? Ako nisi ti za 28 godina nikome rekao da je dileja necu vala ni ja balavac.

12. nisam smeo da propustim napusavanje sa detektvivom za kurceve delikte. inace teme su aktivne jer sam ja postovao u njima. logika ti nije jaca strana

13. Haha aj bezi bre u kurac

14. ok dick detective. poyy srecno u poterama

15. Drugarica iz Slovacke serovala
    http://en.mediamass.net/world/sk/best-country.html
    Jebote kod njih su mediji jos gori!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.