Podijeli sa Vukajlijašima

1. studenti su gomna i treba ih tuci!

2. kakvi pavijani. verovatno ne želim da znam ko je njih poslao, padaju mi dve opcije na pamet i ne znam koja je gora

3. ne bih da se mešam, ali ne zna se šta je originalnije

4. Ја би им се најебо Маје и полупо им све флаше од пива што недају конобару да однесе са стола у кафани (правој павлевујисић кафани не оној фенси) и пребацио бих им са телетекста Бразил кладионице на фешн тв да сам на твом месту.

5. И дислајково би страницу и написо би да су се продали и да нису више хардкор.

6. ustvari zajebo sam se, ja sam njih pokrao, ovo im je iz arhive, starije godinu dana od mog primera haha.
    (edit: obriso post, žešći blam)

7. Picko plagijatorska

8. Šta bulazni ovaj Ćebač kakva Brazil kladionica, koja Maja u kafani...škk?

9. starija kokoš od jaja ipak, jbg.

10. трулекс кука како су му тарзани украли статус а у ствари он укро њима

11. Truleks Krpa
    starija kokoš od jaja ipak, jbg.

Hehe truleks jaje

12. KLASIČNA PROPAGANDA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.