Podijeli sa Vukajlijašima

1. LOOOL, što je najgore, i ovi sad prozivaju druge što već ovo nije urađeno.

"ova deonica je mogla da bude čak i završena, ali to nije učinjeno “zbog raznih peripetija” i nedostatka želje predsednika opštine Sremski Karlovci i kasnije Železnica Srbije"

Predsednik opštine Sr.Karlovci nije želeo da pruga prolazi kroz njegovo mesto. Naravno, kad takva veličina nešto ne želi, onda se pažljivo i pristupa takvim zahtevima.

STOKA

2. Auuuuu, bre, pa da l' je realno, hahahahha! 27!

http://images3.kurir-info.rs/slika-620x419/jovan-davidovic-foto-tanjug-zoran-zestic-1412925636-579779.jpg
    Kakav šmeker!

Lepotice, mislim da ovo treba pod trulu Srbiju da postavi. lolo

3. Predsednik opštine Sr.Karlovci nije želeo da pruga prolazi kroz njegovo mesto.

Сремски Карловци су IIA зона у ГСПовим плановима. Као фазон географски спадају под II зону, али су посебна општина па им је додељено оно А због којег месечна карта кошта више него за III зону. Ја се за хиљаду динара мање возио од Футога до Карловаца него што бих се возио само од Карловаца до НСа. Мени који путујем дуже испаде повољније лолололол. Тако да, ако је ова изјава истинита, нимало ме не чуди.

4. sto je najgore, to je tipa 80km pruge. po ravnici. da smo neka zemlja sa manje korupcije i malo vise plana, to bi iz picke moglo da se napravi da jeftinije kosta nego 10km autoputa.

Taman zaustih da kazem da ovo ne moze biti tacno, kad ono - ne lezi vraze:

A two-track railway costs around one-third as much as a six-lane freeway, but can carry more than three times as many passengers. Public transport is one of the most cost-effective ways yet known to move the large numbers of people wanting to travel in an urban area.

http://www.ptua.org.au/myths/capcost/

Dakle DVOKOLOSECNA pruga bi kostala jeftinije od autoputa! Pri tom, pruga vec postoji, troskovi su sigurno 10 puta manji nego kad se pravi od nule!

5. Christopher Hitchens: Why Women Still Aren't Funny: http://youtu.be/I7izJggqCoA

6. pravi direktor

Direktor Krušika zaposlio 27 sekretarica!

Nije baš sve tako. Igrom slučaja baš dobro znam čoveka, komšije smo, pa znam ceo istorijat, i sa njim, i sa Krušikom. Ne znam da je zapošljavao sekretarice, pa još 27, pa mogu reći da je to glupost, još Kurir piše. Tačno je da je zapošljavao gomilu radnika, šta više pola komšiluka radi tamo, ali nikad ga nisam video u tom Audiju. Krušik je u dvadesetom veku imao i preko 10 000 radnika, sad ima 3 000, pa vidite kako to ide sa tih 27 sekretarica.

A razlog što firma propada leži u DS - u između ostalog. Potpisan je bio ugovor s nekim Kinezima, ili nešto tako, na istoku, i par dana kasnije, kada je dolazio Tadić u grad, odjednom je storniran taj ugovor. (Tadić je tad bio predsednik, prim. aut.) Pouzdano znam da je jedan citat razgovora bio: "Ko si ti da potpisuješ ugovore sa strancima, a da ja o tome ništa ne znam? Ko te ovlastio da mimo mene sklapaš velike poslove?" A u drugom mandatu je uspeo da upropasti i ugovore koje su već u višegodišnjem trajanju (svojim velikim vezama u Natou, gde su bukvalno zabranili izvoz oružja na Bliski istok, a same članice Natoa isto tako izvozile). A i jedan sin mu radi u bolnici kao terapeut, drugi mu je završio master građevine, pa opet radi u CG jer su malo veće pare, da je tolika lopina, mogao bi bar njih bolje da smesti.

7. Јеси ти можда други син Светислава Басаре?

8. ebem li ga je li ili nije
    znaš čoveka, ja ne

a i šta je loše u tome dimaš 27 sekretarica ;)

9. Јеси ти можда други син Светислава Басаре?

Da.

ebem li ga je li ili nije
    znaš čoveka, ja ne

a i šta je loše u tome dimaš 27 sekretarica ;)

Ma nije on imao 27 sekretarica, nego je zaposlio u Krušiku 27 sekretarica. Mada kad pogledamo, svaki "šef" od preduzeće je u Jugoslaviji imao po jednu daktilografkinju... :)

10. kada postaje zanimljiv ovaj klip?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.