Prijava

Jbt Olaniče, pa ja sam mislio da se ti zajebavaš celo vreme, ali ti si ipak lud.

Sad video na drugoj temi

https://www.youtube.com/watch?v=Yh0AhrY9GjA#t=35

Ono, skroz mi simpaticna riba. Mislim da sam i ranije vidjao neke njene normalne slike, jebobijato.

Је л' било подијељено ово?

https://www.youtube.com/watch?v=AHlXHfC_bV4

Ја не знам више, сад бих волео да је све слагала и да реч није истина. Јер алтернатива је катастрофа.

@YouCantHandleTheTruћ

Tebra, sve sto ja znam je da je B92 promenila vlasnika. Novi vlasnik je ponudio da joj produzi ugovor uz uslov da emisija predje na B92 Info. Madam nije htela jer smatra da je mnogo bitna, vlasnik rekao "OK ko te jebe", njegova firma, ima pravo da emituje dupe Kim Kardasijan u sprezi sa buljavim Erom Ojdanicem 24/7 ako 'oce. I sad odjednom je nju Vucic cenzurisao.

Da meni direktor kaze "mozes da nastavis da radis, ali da predjes u kancelariju u Islamabadu" naravno da bih odbio i otisao u drugu firmu. Ali to ne znaci da su mi za to krivi Vucic ili Nindza Vulin. Ne volim Picoustog, ali cela ova prica oko nje mi lici na smrdljivu propagandu DS-a. Jer je svakom inteligentnom coveku jasno da ona duva u njihovu frulu.

Po svemu sto sam cuo ovo je cisto poslovna odluka jedne privatne kompanije. Potpuno legitimno i bez zadnje namere. Ne uklapas se u poslovni model i teras inat? Cao djaci, dobrodosli u moderni kapitalizam. Idi kod nekoga ko hoce da te zaposli i trpi. Nisu ti ovo Titino vreme i drzavna firma da si nepomeriv do penzije.

Ko je jebe.
Nek nađe angažman na drugoj televiziji.
Ako je tv privatna, mogu da emituju rasnijevo govno ceo dan da se vrti u špici ako žele.

Tebra, sve sto ja znam je da je B92 promenila vlasnika. Novi vlasnik je ponudio da joj produzi ugovor uz uslov da emisija predje na B92 Info. Madam nije htela jer smatra da je mnogo bitna, vlasnik rekao "OK ko te jebe", njegova firma, ima pravo da emituje dupe Kim Kardasijan u sprezi sa buljavim Erom Ojdanicem 24/7 ako 'oce. I sad odjednom je nju Vucic cenzurisao.

Ako imaš ugovor, koji ti garantuje da se neće desiti to što ti nudi novi vlasnik, već da ćeš ostati na programu sa nacionalnom frekvencijom, onda to nije OK.
Evo, oni RASKIDAJU UGOVOR, nije ugovor istekao.
http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/i-zvanicno-b92-raskinuo-ugovor-sa-oljom-beckovic-clanak-1591673
Zamisli, zaposliš se u pekari, prodaješ peciva, ajd, kao, fino, u redu. Imaš ugovor za to. I onda ti dođe gazda i kaže: Menjam tvoj ugovor, ima da radiš kao pekar od dva sata ujutro, mesiš ta peciva. Glup primer, ali takođe bi tako nešto bilo degradiranje zaposlenog putem kršenja ugovora. I ne znam otkud ljudima ideja da gazde mogu da rade šta hoće, pa i da krše ugovor koji su same potpisale. Ili ako ne oni, njihovi prethodnici. Ugovor je pravno obavezujući, ko preuzme firmu, preuzima i njene obaveze. Nema puj-pike, ne važi. Valjda je to robovski mentalitet, shvatili smo da smo robovi, i gotovo.
Još kad vidiš ovo, malo je sumnjivo?
http://www.telegraf.rs/vesti/1254511-sbb-b92-info-kanal-vise-nije-u-nasoj-kablovskoj-ponudi
Ali tako svaka nova vlast ovde kod nas, kapira da je ne obavezuje ono što je prethodna potpisala. Zato smo KMETOVI, jer nam je to normalno. I zato treba da nas jebu. Na ružan način.

Nije fora da je skinu ako je imala ugovor.
Ali ko još gleda ugovor u Srbiji.

Ugovor, pa popišam ti se na ugovor. Ti ćeš meni ugovor.

Jesmo retardi, to stoji.

Valdemare, nije ista pekara. Promenjena vlasnicka struktura, druga firma. Stari gazda pekare prodao pekaru i otisao. Dosao novi gazda, dosla nova firma. Ima pravo da te otpusti, da prekine ugovor o radu ako neces da radis na novom radnom mestu, a ponudio ti je alternativu.

Uzmimo primer pekare koji si ti dao. Dosao novi gazda i zatekao 5 pekara na radnom mestu. Odlucio da iz ponude izbaci ovaj srbijanski burek i uvede Bosna style. 1 pekar je radio samo bureke i ne zna da pravi novu varijantu. Gazda, da ga ne bi otpustio, ponudi mu da pravi puter kifle i kajzerice, a naci ce drugog majstora za bureke. Momcina se uzjoguni i kaze da mu je ispod casti da pravi puter kifle vec 'oce pravi samo burek. OK delijo, idi kod onog ko ce da te zaposli da pravis Srbija style burek. Nije ni po jednom zakonu, a ni po osnovnoj logici da ga drzi i na silu pravi taj burek ako nece. Ponudio mu je alternativu, nije hteo, idi tamo gde ti je bolje.

Isto tako, ako nisi spreman da se prilagodis novom radnom vremenu idi tamo gde ces moci da radis u vreme koje ti odgovara.

Isto je bilo i sa madam Beckovic. Cao djaci.

Bata Sale. Aj nemoj da jedeš govna molim te.
informiši se malo, nauči nešto, pre nego što kreneš da kucaš postove duže od tri reči.

romenjena vlasnicka struktura, druga firma. Stari gazda pekare prodao pekaru i otisao. Dosao novi gazda, dosla nova firma. Ima pravo da te otpusti, da prekine ugovor o radu ako neces da radis na novom radnom mestu, a ponudio ti je alternativu.

GAZDA nije jednako FIRMA
Nauči razliku između pravnog i fizičkog lica pre daljih prolivarenja.

SAle, ili SNSbotuješ ili si mentalni kmet. Firma je dužna da se drži ugovora, čak i kad se promeni vlasnik. Za pravno lice ugovor je obavezujući. Znam iz ličnog iskustva, pa jebi ga, možeš tupiti šta hoćeš, ali tako je. Nego meni izgleda da je feudalizam ponovo u modi.

Mlad je dečko, nemoj sad i ti kao da si u društvu penzionera jbt.

Znaci ja ne mogu da otpustim radnika ako nece da ispunjava radne zadatke koji su mu u opisu radnog mesta i nece da se prilagodi novom planu poslovanja, vec ja moram celokupno poslovanje firme da prilagodjavam onome sto se njemu nakrivi i trpim finansijske gubitke jer dingospo ili djagospo nece da rade svoj posao za koji su placeni?

Zbog takvog stava i logike iz doba samoupravljanja, rodjaci moji, nam je drzava u kurcu i dan danas.

Znaci ja ne mogu da otpustim radnika ako nece da ispunjava radne zadatke

Gde si ti video da Bećkovićka nije ispunjavala radne zadatke?