Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zhajk, uzmi procenat ili dolar za cenzuru

Boxere, izuzetno naocit lik sam, zato me i kosnulo to sve

2. Boxere, izuzetno naocit lik sam, zato me i kosnulo to sve

Ne razumem, znači zato što si lep, pardon, naočit, (ružni) ljudi nemaju pravo da te odbiju? Je l' to u pitanju? xD

3. A možeš i da kombinuješ nekoliko znakova recimo

je$o te patak kr%avi smotanog pi#ka mu ma¤erina koji si ku&ac

4. Ne razumem, znači zato što si lep, pardon, naočit, (ružni) ljudi nemaju pravo da te odbiju? Je l' to u pitanju?

Oš te čikpulujem sad? Ne staj mi na muku

5. Oš te čikpulujem sad? Ne staj mi na muku

Samo pokušavam da popravim stvar, ako malo razmisliš da vidiš da ne treba da se sekiraš oko toga. Niko nije rekao da nisi naočit, samo da oko mišljenja neke likuše koja ti se ne đa se ne valja raspravljati. Kao kada bih se ja nervirala što se ne sviđam nekoj lezbejki. :P

Šta je ''čikpulovanje''? Daj gif!

6. Esi sigurna?
    LOLOLO

7. гребићки сленг за анално силовање

8. Esi sigurna?

Ok, sad znam da je loša ideja.
    Aj nemojte pisati engleske fraze po Vuku, da mogu bar da izguglam kao čovek pa da ne ispadam idiot baš toliko često. lolo
    Suma sumarum- nerviraš se oko gluposti.

9. bas zato sto si lep i naocit, ta zena je tako reagovala...jer da je drugacije reagovala odma bi ispalo da ti se nabacuje, a bas zato sto i ti sam za sebe mislis da si lep, ucinilo bi ti se kao da ti se ona nabacuje....zato je skratila pricu i moguce neprijatnosti sa jednim odsecnim i kratkim ''nismo boli me kurac za njega''

10. Пезос експлејнује!

11. Pezos lajfkouchuje

12. dusan1001

Kaizene pod hitno da skloniš ovaj bold i italik ne može žajk da cenzuriše kurac

dule, genije si, kaci ovo provalio

13. kako pezos objašnjava, obriso pod tobom zerovane :D

dusan1001
    Kaizene pod hitno da skloniš ovaj bold i italik ne može žajk da cenzuriše kurac

AHHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

14. ovaj tekst što je janpi podelio
    http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1294718-novinarka-telegrafa-se-prerusila-u-prostitutku-evo-sta-joj-se-desilo-u-centru-beograda

ladno mož duđe u antologiju najglupljih novinarskih tekstova ikad
    istraživačko novinarstvo - sunce ti jebem

15. ali kako je bip jebalo žajka
    još se smejem

Kuac italik
    pika bold

16. evo konkretno za taj tekst o kurvi novinarki smem da stavim ruku u vatru da je izmisljen i da nije prismrdela ulici...tolko providno i bedno napisano...

kao zurila u dedu 3 minuta minimum....pa otiso bi deda 7 puta od tebe da samo zuris i cutis nemoj meni glupava kravetino da prodajes price kako se ponasaju kurve

17. evo konkretno za taj tekst o kurvi novinarki smem da stavim ruku u vatru da je izmisljen

milion posto
    šta milion, giga milion
    i to tako loše izmišeljeno

18. i kao 1000 din kurve u be geu....pa bar si to mogla da se raspitas mamu ti jebem, ja kad sam pre jos ko klinac sa drugom isao peske do kacke petlje imali 1500 dinara i prisli nekoj zeni sto cucala u beloj suknji da pitamo jel moze da nam pusi za 1500 oboici proderala se nekim dubokim baritonom ''ma mrs bre klinci 2000 je pusenje, idite preko kod hladnjace imate ciganke za 500''.....a vamo u be geu kao deda jebe za 1000....

19. deda ima cementiran budžet
    vremena se menjaju, cene rastu
    al deda večno kara za jednu črvenu

20. Mozhe na rate, uz poslednji cek od penzije
    Prizma misli na vash

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.