Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma da, kao secnu im kapke da imaju krupnije, otvorenije oči. Onda su sličniji zapadnjacima.

2. Ne mogu da lažem, one slike što sam videla, mnogo su lepši sa tim operisanim očima, jbg.

3. i onda joj svršiš u oči a ona ne može da preklopi i vrišti pa se to skori i sjebe joj i sočiva i kapke sve ukurac ode i ubije se

4. i ode kod doktora a on kaze MRENA

5. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHA!! Moj udarac je jaci nego tvoj!!! Ahahahaha

Jos ovaj coravi vice ovom drugom:,,Picko corava!" AHaHahahahahahah

https://www.youtube.com/watch?v=Xaw97YJjJhc

6. ,,Moj udarac je VEĆI nego tvoj'' hahahaha ovo mi je smešnije nego što bi trebalo.

7. Ko se bije taj se voli. AHahahahahaha

https://www.youtube.com/watch?v=DDaonpsCsmc

EDIT: Evo casticu ja celu kafanu na njegov racun... AHahahahaha pa ja moram da upoznam ovog coveka.

8. Kaki kraljevi. Vidi se da su Vojvođani. Sve se nešto lepo kao biju i kao svađaju pa se ljube i sve onako polako, kulturno, miteleuropski. Nisam verovao da i kafanska svađa-tuča može da mi popravi raspoloženje i digne kulturni nivo.

9. Ali coravi proziva necoravog lika da je corav.AHahahahahahahah, ne mogu majke mi. :D

10. davno sam gledao prvi snimak, ali nisam ovaj drugi. Realno, ovaj je picka ako se ispisao u flasu, a ako je sipao vode onda ok. Misllim da se ispisao i picka je i treba da casti celu kafanu

11. Danas je u Kamenici među testovima opšteg znanja i opšte procene mentalnog sadržaja pandurskih kandidata bilo pitanje:
    Dobijete li u naletima besa želju da nekoga uhvatite za grkljan? xD

12. Napises ,,Da i tada odem istucem kera ili zenu."

13. атиести србије, незналице, а набеђени, сваки мисли да је неко јаје.

14. A debili sami priznaju da Bog postoji jeri da ga nema u šta onda ne bi verovali. Lol jebeni

15. za ovo bi pola srbije robijalo po 30 godina.

naravno ja sam ograniceni srbin koji tripuje teorije zavere

16. naravno ja sam ograniceni srbin koji tripuje teorije zavere

Такође.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.