Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja radim i sutra...
Da, videh da su vam neki silni stranački zborovi pozakazivani, hihi.
ma jok, odrađujemo neki dan u školi...
Sutra mora da isprate vojvodin miting i da popisuju prisutne looool
Uzima svoje defke zgroblja i šalje ih Informeru
Zašto bih to radio? Ja samo pravim spisak onih koji daju pluseve na antidržavne :)
A ovi što prave antidržavne jel idu u poseban spisak?:)
Ti su zadnja kolona :)
Zavisi ko te poslao da ih praviš :)
"Plava riba, kljukana dinastija, svastikin but"
"Šta ti je ovo, R.Č, majke ti, što nisi dešifrovao lepo?"
"Aaa, ma nije to šifrovano, to mi neke defke i recepti hehehe"
набили су ми 486 динара рачуна говна из телекома јер сам 15 мин чекао да ми се јави оператер и да ми каже да није прокњижена уплата за интернет од 29-ог октобра крваво им дете јебем лоповско
u jebem ti, koji stakori
Žali se.
Ali pošalji mejl, nemoj opet da se načekaš na telefon.
Ozbiljno - vredi pokušati.
ja se presvučem u radnu garedrobu u kojoj lepim stiropor i gletujem i onda odem lično u poslovnicu - ne znam zašto, ali iako sam jako strpljiv uvek me među prvima prime
На који мељ да шаљем, ај нађи ми да се не нервирам са овим преспорим нетом на телефону.
http://www.dnevno.rs/ekalendar/misterija/147969-alarmantno-upozorenje-za-vikend-kataklizma-koja-ce-zahvatiti-250-miliona-ljudi.html?fb_action_ids=10203192473240233&fb_action_types=og.comments
HRISTOV DRUGI DOLAZAK! POKAJTE SE GREŠNICI I PREĐITE NA PRAVOSLAVLJE! ŠERUJTE STATUSE DOKTORA DERETIĆA!
skontajte se na vrijeme, pređite na islam.
dej gat milk en kukiz. sori, vi gat milk en kukiz
Ne može kod vas, kod vas seku kitu. :)
sme li gospodin micio kaku da iznosi netacne informacije, neshvatljivo mi je to za jednog profesora na univerzitetu :(
https://www.youtube.com/watch?v=Lrs8JlhSu4o