nije frka, kapiram ja da se ti ne umiješ braniti drugačije. čuj pitaj keve :DDD ko da si uzeo prepisku sa četa svog sina i ortaka mu iz 4.3
... ali ja te ne napadam, ne plaši se
rasni, ozbiljan sam. dođeš na neko zezanje. kasnije ako ti se ne svidi, ima cimer kolekciju stripova alana forda, moš se posereš na njih.
Postoji neko ko je određen da ocenjuje kako ja ovo radim, a to nisi ti. Konstantno kalimerisanje i isterivanje neke samo njemu znane pravde. Ovaj sajt služi za neke druge stvari, a ja ne služim za to da me smaraš i da ti tražim linkove. Kraći ban i pored toga što si mnogo puta upozoren.
ne svađam se, niti napadam. pročitajte pažljivije. ovo je konstruktivna sugestija. negdje djecu nisam upotrijebio u negativnom kontekstu, niti to hoću da radim.
kažem čovjeku da malo posveti vremena bližnjim, a ne da vježba svoj humor po sajtu. em je dosadan, em beskoristan, em zanemaruje porodicu.
nemoj dišo, mili ste mi obojica, ljepse je sa vama odje. eo ga i ovaj warner, nikako da se pomiri sa onim banom. idi dalje oče joile, panuces godinu zbog vukajlije :)
pa ti si djecu uveo u priču onog dana kada si ban zbog samolajka sa više profila opravdao da su ti djeca pravila profile xDDD :DDD
očekujem samo da se izlgouješ jer si dosadan matori čovjek. pusti nas djecu da se igramo , a ti idi radi neke korisne stvari za sebe i svoju porodicu.
kada me već pitaš, bio bih ti zahvalan
kriva teza. ja pokušavam učiniti uslugu ne samo tebi nego i ostalim autorima. tebi je dobro ovdje. tripuješ da imaš socijalni život, prijatelje, imaginarne svađe... možda te neko i cijeni.
možeš se odmah izlogovati, a ovo za kintu i dalje stoji. posveti se supruzi i djeci. korisnji si tako.
hahaha koja intelektualna sirotinja.
koji lik. žao mi je tvoje djece, iskreno. kako je njima neprijatno kada dođe roditeljski sastanak, a znaju da mama danas radi i da će tata morati odvoji malo vremena da dođe u školu :((
rasni, čim si prošao na polugodištu? dopunit ću ti račun ako si imao prosjek iznad 3.9
edit: pa ti nisi preko drine. dođi sinak, daću ti i pola kinte za kartu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
nije frka, kapiram ja da se ti ne umiješ braniti drugačije. čuj pitaj keve :DDD ko da si uzeo prepisku sa četa svog sina i ortaka mu iz 4.3
... ali ja te ne napadam, ne plaši se
rasni, ozbiljan sam. dođeš na neko zezanje. kasnije ako ti se ne svidi, ima cimer kolekciju stripova alana forda, moš se posereš na njih.
NE PRIČAJ SA NJIM NABODI GA!
tko se svađa pani, ćaskamo
nemoj se ti sjekirat (omo slovo ;))
vodi ti kampanju opušteno
ja bih podelio jedan lep citat
Definicije iz vašeg nagvaždanja koje čekaju da se napišu:
(nealfabetno)
itd.
Srdačan pozdrav.
ne svađam se, niti napadam. pročitajte pažljivije. ovo je konstruktivna sugestija. negdje djecu nisam upotrijebio u negativnom kontekstu, niti to hoću da radim.
kažem čovjeku da malo posveti vremena bližnjim, a ne da vježba svoj humor po sajtu. em je dosadan, em beskoristan, em zanemaruje porodicu.
nemoj dišo, mili ste mi obojica, ljepse je sa vama odje. eo ga i ovaj warner, nikako da se pomiri sa onim banom. idi dalje oče joile, panuces godinu zbog vukajlije :)
a šta drugo očekuješ kad se sjuriš sa decom, svega ti
pa ti si djecu uveo u priču onog dana kada si ban zbog samolajka sa više profila opravdao da su ti djeca pravila profile xDDD :DDD
očekujem samo da se izlgouješ jer si dosadan matori čovjek. pusti nas djecu da se igramo , a ti idi radi neke korisne stvari za sebe i svoju porodicu.
kada me već pitaš, bio bih ti zahvalan
bolje da nesto ucis, riho :)
aha, sada pravis pauzu. Ok :)
kolko još mogu dostanem?
i javljaš li se kad budeš dolazio u beograd da častim štos me rešio ovog?
kriva teza. ja pokušavam učiniti uslugu ne samo tebi nego i ostalim autorima. tebi je dobro ovdje. tripuješ da imaš socijalni život, prijatelje, imaginarne svađe... možda te neko i cijeni.
možeš se odmah izlogovati, a ovo za kintu i dalje stoji. posveti se supruzi i djeci. korisnji si tako.
za kintu smo se dogovorili
kupi mami nešto od toga
a ovo ostalo
fala što si mi dao savet
ako mogu da uzvratim, možda ne bi bilo loše i da ti poradiš na natalitetu
čujem da i kod bošnjaka to škripi
u zdravlje
Riho nadji srodnu dušu
https://www.facebook.com/UdajaIZenidbaMuslimanaIMuslimanki
hahaha koja intelektualna sirotinja.
koji lik. žao mi je tvoje djece, iskreno. kako je njima neprijatno kada dođe roditeljski sastanak, a znaju da mama danas radi i da će tata morati odvoji malo vremena da dođe u školu :((
rasni, čim si prošao na polugodištu? dopunit ću ti račun ako si imao prosjek iznad 3.9
edit: pa ti nisi preko drine. dođi sinak, daću ti i pola kinte za kartu.
http://dailybuzzlive.com/planetary-alignment-jan-4-2015-will-decrease-gravity-5-minutes-partial-weightlessness/
Bila bi dobra stvar da je realno. Mada nisam video i nemogu da komentarišem.
vazi sto bi bila dobra stvar...za 5 minuta se vinesh ljuto,a kad se vrai gravitacija prilepi te brzo i ljuto mleveno meso od tebe ostane
http://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2014/12/24/zero_g_day_nope.html
Laki ne nadaj se, ipak neces moci da dignes 300 kila iz benca zahvaljujuci malfunkciji gravitacionog polja :)