Podijeli sa Vukajlijašima

1. Још не могу да поверујем Славољубов рекорд срушен. Очекујем га у неком од наредних циклуса да проба да се врати на трон.

2. To mora da je namestaljka, nekome se nije dopadala Slavoljubova slava koja je pomracila davno izbledelu slavu Slagalice. Sraman potez rezima!

3. Ево д и ја поделим нешто паметно. За све нас маторце, некада незаобилазно штиво. Напокон и на интернету. Уживајте и захвалите ми се некад, бем вас у вр гујце.

http://www.petarlazic.rs/novine_krmaca_stranice.html

4. Ja samo da se načestitam Nove godine Danetu.

5. Фала брт. И теби срећно обрезивање Исухриста јеврејског копилана по новом календару. Рекс Јудеи, Увек Јудеи!

6. Још не могу да поверујем Славољубов рекорд срушен. Очекујем га у неком од наредних циклуса да проба да се врати на трон.

https://www.youtube.com/watch?v=2VhFxVFUkTo

Лол, знам овог Василија што је имао -10. Из Драгачева је, не знам да л' беше из Лучана или Гуче. Нисам гледао целу слагалицу, само ове асоцијације на крају и не знам како је овако љоснуо. Или је тај противник прејак (што не верујем, пошто су се углавном потрошили разбијачи, тј. нема их више у новијим циклусима) или се одузео. Волео бих да видим ако има цела емисија, пошто је човек ок лик, а и има пристојно образовање и општу културу. Права ми је мистерија да заврши са толико поена. Мада, генерално, ако неко не може да реши скочка, игру за децу од десет година, не треба да иде на слагалицу да се потенцијално обрука.

7. Данас славим почетак двеиљаде петнесте године. Велики догађај за мене.
    Може одабрана?

8. Не разумем зашто кад већ уводите свакаква правила за бановање, не уведете неко којим ћете спречити овакве јадне покушаје "дај ми одабрану, ако не даш, баш сам био даунховит, ако даш баш сам аутор".

9. Ја тражим и за рођендан, и за крсну славу. Само тад их добијам.
    Не покушавам да будем духовит.
    Тако то иде.
    поуу

10. Bravo Danke za Krmacu, steta sto je ovako los sken. Ja sam imao jedno 20 brojeva, onih kad je bas jebala kevu, ali naravno bacio sam sve "koji ce mi kurac".

11. Ne traži se od modova direktno nego preko izaslanika pozzz

12. Ма овај лик је разбијач, малопре је добио бају са 170 - 15 или тако нешто.

13. јепга сад. Немам изасланика ниедног :(

14. Krle, znam ja đe modovi rade, otićemo popričati s njima, ono, u duhu praznika i to. Samo nemoj nikome govoriti.

15. Gledao sam ovog sa -10, daleko od toga da je šuntav, neće ga, pa neće. Slagalica - sklopi sedam slova, ovaj sklopi devet, u mom broju oba puta nisu pogodili tačan broj, al ovaj bude bliži za dva, skočko - jebiga. Ko zna zna - mislim da je ovaj drugi pogodio možda dva, maksimum tri odgovora, došli do asocijacija, mučeniku zapadne da skoro uvek otvara prvo polje u koloni, pa ovom drugom bio pičkin dim da pogodi.

16. Rađard brani Slavoljuba logički.
    Nema veze skor, jedan je ćivot. :)))

17. Ма готово сам сигуран да сам пре видео још неког лика са -10 и пар њих са -5. Славољуб је јединствен јер је константно ређао "даље, даље" где год је могло и један ћивот. Ако се добро сећам, мрзи ме да репризирам.

18. Al nevera, i ona baba sa 0, pa -5 je bila iz Dragačeva. xD

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.