Podijeli sa Vukajlijašima

1. vidi se da ste fini momci

2. Otkud ti sa maricem? Ovo nisi ti pitcko

3. Ja i Milos Maric smo najbolji drugari ne razumem u cemu je problem?

4. Slobodna volja je najodvratniji trik teologa koji uopšte postoji sa ciljem da čovečanstvo učini odgovornim,svuda gde se traže odgovornosti obično je to instinkt volje za kažnjavanjem i suđenjem koji ih traži.Čovek je lišio svoju nevinost postojanja ako se nekakvo stanje svede na volju,na namere,na akte odgovornosti:doktrina o volji je uglavnom izmišljena u cilju kažnjavanja tj volje da se pronađe krivac.Ljudi su zamišljeni kao ,,slobodnim,, kako bi moglo da im se sudi,da se kažnjavaju kako bi mogli da se proglase krivim,prema tome svako delo bi moralo da se smatra namernim,a poreklo svakog dela da se nalazi u svesti.Niko nije za to odgovoran što on postoji,što je tako stvoren,što se nalazi u takvim okolnostima,sredini.Fatalnost njegovog bića ne može da se oslobodi iz fatalnosti svega onoga što je bilo i šta će biti.On nije posledica sopstvene namere,volje.Da više niko ne bude odgovoran je zapravo veliko oslobođenje,samo se time i uspostavlja ponovo nevinost postojanja.Pojam boga je do sada bio najveći prigovor postojanju,mi poričemo boga time upravo spašavamo svet

5. hahahaha maestro objasnio si

6. Jbt sad mi ode drug za Nemačku, ništa novo, nego ništa nije pričao da ne maleriše. Sad popismo kafu, došli neki rođaci kolima po njega, pozdravismo se, i ode.

Koji buđav osećaj, ne toliko što je drug otišao nego saznanje da svi beže iz ove usrane zemlje..a ja sam još ovde.

7. Postavlja se pitanje da li ti je žao što drugi odlaze, ili što ti ostaješ?

8. Pa napish jbt, što ostajem u ovoj buđavoj zemlji.

9. Thilmo, buraz, evo jedno 'šmrc' u znal solidarnosti.

10. Ti si pobegao barabo, sad iz stranije kenjkaš. Ako, ako, sunce tuđeg neba...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.