Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne ulazim u definisanje pojmova, koje koriste ljudi što nalaze proteze za svoje snove u vidu ponovne proživljavanje mladosti, u vidu lude zajebancije na Čavezovim svirkama i traženju srodne duše na poljubac.com. Izvini jbg. I mani me se, ne bih da me podsećaš na celulit, prevremene staračke pege i posledice gravitacije
Pretera ga sad, Bušido. Opusti se.
Toliko pogrešno, da ne vredi osvrtati se.
Шта све људи неће урадити за 70 динара, боже, боже...
https://www.youtube.com/watch?v=H_4nupAxvNw
Sta je pogresno, sto ste odbanovali genija? Pa jednom probajte da budete dosledni, pa se necete kajati. Hvala vam sto ste dodatno razblazili i inace jadan intelektualni prosek forumasa.
Zbog reprezentacije je to Džeri, znaš i sam. A inače kako bez njega dobiti kvalitetnu analizu?
Nije kriv Busido, roditelji su mu zabranjivali da ugnjetava glupu decu u razredu, pa sad stalno ima potrebu da se izivljava nad intelektualno uskracenima. Krivi ste vi koji stalno skidate banove intelektualnoj nejaci.
Vidiš, nisam mogao da nađem razlog tom mom porivu, ali sada je sve jasnije.
Dzoni, seres, ti si glasao za odban samo iz jednog razloga - zato sto je nesrecnik toliko malerozan da mislis da ce nam to doneti novu titulu.
STOP ODBANU IZ LICNIH INTERESA! STOP NAMESTANJU LIGE!
Zato što si grobarski crv i pritom si i sujeveran. Ali pomoći ove godine nema.
Elem ,
jedina približno bljutava stvar od Tilmove epske izjave o silovanju devojčica je pokušaj pojedinih smarača, da ne budem grublji, da budu duhoviti i mladi.
Mislim da hoće. Zapata mora malo više da mrači. Tilmo je tu da analizira. Neša trauma im je na klupi. Ali mora sva tri. Jedno ako fali, neće biti kompletna priča.
Kurac nema. Evo Vilijams već poč'o da baca kamenje.
A dobro to je crnac. Moraš da shvatiš da izlazi iz svojih okvira maksimum 6 meseci. Nakon 6 meseci se vraća drevnim impulsima i svojoj pravoj prirodi - bacanje kamenja, branje pamuka i ostalo. Priroda.
Jeste, ipak bi trebalo objasniti kako to da silovanje devojcice uopste moze tako brzo da zastari?
Možda zato mi još nismo doveli tog crnca. Kako bi sad igrao normalno tih šest meseci, a bacao kamenje na leto tamo. Ili to ili smo sirotinja.
Sirotinja smo :(
Pa jebem li ga, nekako jeste ono bilo gadno i stvarno nenormalno, ali nekako mi se čini da nije baš najbolje shvatio koliko je gadno i nenormalno bilo dok je pisao, a da sada prilično dobro shvata gde je granica neka. Jebem li ga.
Tilmo mani ti šta oni pričaju. Dođi kod nas na temu i baci analizu neku.
Ајмо реално лоло
Бушко и Џери су исфрустрирани типови пуни гнева, разлог је вероватно личне природе у шта не желим да улазим.
Сваки пост им зрачи срџбом и неким поривом да буду примећени, да неко обрати пажњу на њих.
Ако им то, да неко у виртуелном свету обрати пажњу на њих, значи толико, ја ћу се жртвовати за тај напаћени двојац.
Кејс клоузд.