Podijeli sa Vukajlijašima

1. Бушко и Џери су исфрустрирани типови пуни гнева, разлог је вероватно личне природе у шта не желим да улазим.

Kaže tilmo koji je izrazio nadu da je klinka od 14 godina makar bila silovana pre nego je ubijena. Nadao se čovek.

Сваки пост им зрачи срџбом и неким поривом да буду примећени, да неко обрати пажњу на њих.

Kaže Tilmo koji je izrazio nadu da je klinka od 14 godina makar bila silovana pre nego je ubijena. Nadao se čovek.

2. лололо ја барем пробао неки црни хумор, а јесам претерао јбг, барем признајем.

Ти само идеш сајтом и мрачиш.

Сад се враћамо на оно моје правило Бушко, сећаш се.

1.Не улазим у полемику са исфрустрираним дебелим хомосексуалцима.

Извини, надам се да ме разумеш. Позић.

3. Бушко

LOL

S
    T
    R
    I
    C

4. Haha doslo zadnje vreme, radikalska taktika "napad je najbolja odbrana", jesi ti nesrecnice svestan koliko zracis gluposcu?

Pa jebem li ga, nekako jeste ono bilo gadno i stvarno nenormalno, ali nekako mi se čini da nije baš najbolje shvatio koliko je gadno i nenormalno bilo dok je pisao, a da sada prilično dobro shvata gde je granica neka. Jebem li ga.

Da li bi bio ljubazan da sebi procitas ovo sto si napisao? Osoba koja napise takvu gadost krsi najosnovniju civilizacijsku normu, a kamoli neku normu boravka na sajtu.
    Dakle, takva osoba je eliminisana sa sajta ne samo zato sto je formalno prekrsila neka pravila foruma, vec zato sto ti takva "osoba" jebeno NE TREBA NA SAJTU.

I ti se napravis pametan i zaboravan, pa iz zajebancije odbanujes takvu "osobu"?

5. лололо ја барем пробао неки црни хумор, а јесам претерао јбг, барем признајем.

Evo, nesrecniku je jos uvek smesno, a ti kazes

nije baš najbolje shvatio koliko je gadno i nenormalno bilo dok je pisao

Ne, uopste nisi pogresio sto si ga odbanovao.

6. лол Џери, па ни ти не верујеш у то што пишеш. Ајде одрасти човече.

7. Lik drka na snaf. I to je u redu, dok ne pričaa okolo kako je okej kada se prosipa semenište u prerezan grkljan i pravi od toga u zajebanciju.
    Problem je kada krene da glumi ultra-andergraund-crnohumorčinu koja razbija granice, ne uviđajući da je to što radi čak i zakonski kažnjivo, ako ne to, onda svakako za ozbiljnija ispitivanja, pa na sve to dođe vlasnik sajta i javnos e izvini.

Izvini se čovek za postupak neandertalca i bolesnog goveda.

I onda na sve to bude amnestiran.

Jedno je nnapušavanje kurcem, psovanje majke, spemovanje i ostala sranja. A ovo je nešto sasvim drugo. I ne može se izjednačiti.

8. A pritom, umesto da ćuti i kenja, nalazi za shodno da pravda svoje postupke.
    Da li će neko ko je ubio dete biti amnestiran samo zato što će posle toga znati granicu, jer ga je mnogo bolelo dok su ga guzili na mardeljanju?
    Ja kapiram da je zanimljivo smejati se zdušnim i nebuloznim analizama i predviđanjima specijalca, pa i sam nalazim da je zanimljivo ponekad, ali razumimo se - lik je psihopata. Davi mačke.

9. Pa ono jeste, kako sad reci "jeste, pojeo sam govno", kad to znaci da treba ispraviti gresku i vratiti ban.

10. Само, не знам зашто мене неко помиње уопште? Ја ништа слично не написах од кад сам одбанован.

Елем, ево шта је моралиста написао на задње две стране.

Овако извређати девојку без икаквог разлога..

Bushido

E idi skladišti plastično voće u trpezariji i gledaj neke indijce. Poseti Čavezovu svirku tu i tamo da se osetiš totalno teen. Gađaj ga nekom penzijom, kad smo već kod toga. Samo nemoj da govoriš autorima da su mentoli, pošto nemaš mnogo čime da se pohvališ. I nastavi da tolerišeš gamad poput Tilma, to ti ide sjajno

Bushido
    Ne ulazim u definisanje pojmova, koje koriste ljudi što nalaze proteze za svoje snove u vidu ponovne proživljavanje mladosti, u vidu lude zajebancije na Čavezovim svirkama i traženju srodne duše na poljubac.com. Izvini jbg. I mani me se, ne bih da me podsećaš na celulit, prevremene staračke pege i posledice gravitacije

11. Kucamo na vrata zaboravljenih asova, skrecemo sa centralne teme na potpuno sporedne...

12. Spinuješ Ćilmo.
    Ni ubicu ne čini manje ubicom to što je i neko drugi ubijao.
    Preterao je Buš tu, ali jedno je vređanje, a drugo je nešto onako. Da se ne lažemo.

13. Ја ништа слично не написах од кад сам одбанован.

Nisi imao priliku. Na tvoju žalost ni jedno dete nisu silovali i ubili u okruženju od tada.

Елем, ево шта је моралиста написао на задње две стране.

Овако извређати девојку без икаквог разлога..

Tebi je to jednako onome što si rekao?

Evo, i ovde psihopata potvrđuje tezu nerazlikovanja benignog od malignog. Njemu je sasvim isto ako se suptilno posjebavanje nekoga , pritom bez i jedne psovke, odnosno kada se priča o silovanju dece i ubijanju iste.

Dakle ništa nije naučio. Niti će.

14. Надам се да сам мало помогао исфрустрираној браћи. Сад идем у Пирот.

Живи били, уздравље људи.

15. Vidim da se Vuciceva Srbija preslikava i ovde, pa se ne smeju postavljati pitanja - evo stradao Bushido.
    Zar nije "suptilno podjebavanje" upravo legitimna vrsta verbalnog nadmudrivanja, za koju se ne moze dati ban? Preformulisite razlog bana, nema logike.

16. Koje nadmudrivanje? Bilo je jednostavno vređanje (po autorovim rečima podjebavanje) osobe koja mu se u startu nije direktno ni obratila.

17. Onda je neki bag kod mene, meni pise

Bushido 5 dana
    Suptilno podjebavanje moderatora

18. U pitanju je citat, lakše je bilo tako, pretpostavljam.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.