Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma zanimljive mi ove strelice.

2. pusti ga jos malo pa cu da ga banujem

Ban s predumišljajem.

3. na cetu ste kao kul "pusti ga jos malo pa cu da ga banujem xexe tako sam kul"

Mislim da je pre bilo "Šta je Bušidu, obično je normalan lik, a žao mi da banujem dobrog autora bezveze ako ima neki problem", ali nema veze...

4. celt
    gledam samo ovo takmicenje za govno koje najmanje smrdi

jbg, ođe se slažem sa celtom, previše lizanja na takmičenju, svi se u kaunt zeroa pretvorili.

5. Bruce
    Pre četiri godine, kad sam ja bio mlad autor, a celt jedan od moderatora opasnih nisi smeo da prdneš na sajtu. Mene dve godine bilo strah da postujem na forumu da me ne bi banovali. Frka bila opasna da će se neko opiti dok sede u kafani i pobanovati pola sajta.

Dosli pitomi oterali divlje...

Mada, kad sam rekao cast izuzecima, na tebe sam prvog mislio.

6. jbg, ođe se slažem sa celtom, previše lizanja na takmičenju, svi se u kaunt zeroa pretvorili.

Боље нег' у Панинара.

7. Baš je fino takmičenje.

8. jbg, ođe se slažem sa celtom, previše lizanja na takmičenju, svi se u kaunt zeroa pretvorili.

vido poslednji si aktivan, taman reko da te napljujem, a ti ovako. sad ne mogu :(

ustvari mogu, mislio sam na temu kao na takmicenje za govno koje najmanje smrdi, a ne na ono takmicenje. cak i kad oces da me podrzis ne mozes da ukapiras sta sam reko.

9. koga boli kurac sta si ti reko celte, samo sam iskoristio priliku da uzburkam dodatno.

10. Mada, kad sam rekao cast izuzecima, na tebe sam prvog mislio.

Ja sam star, odavno zreo da odem odavde i napravim novu Tarzaniju. Mene pre treba posmatrati ko relikt i atavizam nego kao moderatora.

11. jbg, ođe se slažem sa celtom, previše lizanja na takmičenju, svi se u kaunt zeroa pretvorili.

хахахахах почео сам да готивим ово упадање у сред свађе да би прозвао неког ко уопште није у причи тренутно

12. Ma zanimljive mi ove strelice.

zanimljive mi ove strelice

ove strelice

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑ -> -> -> strelice

Мени једна ствар није јасна. Зашто сте одбановали Тилма, ако сте били згрожени његовим постом. Није у питању била нека ствар која има за циљ да некога увреди или повреди тренутно већ је било нешто озбиљније тј. подсмевање тада несталој, а сада нажалост мртвој особи. Ако сте хтели да га опоменете, могли сте тај пост да избришете уз напомену да ако следећи пут нешто тако напише да му следи трајни бан, а не да га банујте трајно па да му скидате бан. То је пљување па лизање.

Бушида толеришете кад пише свашта и вређа кога стигне, а кад се дрзне да поткачи модератора, онда га банујете. Није у реду. То је оно: "Ми модератори, ви говна."

13. koga boli kurac sta si ti reko celte, samo sam iskoristio priliku da uzburkam dodatno.

kacemo na pivo paninaro, jel dolazis nekad u svajc? mnogo bi mi bilo zanimljivije uzivo da te tovarim

14. tolike si godine na sajtu, celte, a jos nijesi naucio da odvajas virtuelni zivot od pravog :)

15. a znam, zato i kazem

16. tolike si godine na sajtu, celte, a jos nijesi naucio da odvajas virtuelni zivot od pravog :)

To se ne uci sa vremenom, to se sece u startu. Eno pitaj urrada

17. ја мисим да треба све модераторе размодовати и трајно бановати ко је за

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.