Podijeli sa Vukajlijašima

1. Samo da podsetim Dzonija da nije odgovorio na pitanja, koja ste uspesno zatrpali ovim spinom.

2. Gde ima kako Tilmo davi mačiće?

3. Samo da podsetim Dzonija da nije odgovorio na pitanja, koja ste uspesno zatrpali ovim spinom.

4. Gde ima kako Tilmo davi mačiće?

У Пироту, малопре отиш'о.

5. E nisam bio tu. Na poslu sam.

Elem, postavio si mi pitanja na koje sam ti dao odgovor onim postom. Ništa novo nisam video.

6. gledam samo ovo takmicenje za govno koje najmanje smrdi i na kraju neki moderator pomisli da je bolje da se ovo resi banom umesto da zakljuca temu na 20min pre jedno sat vremena.

amateri, pojma nemate da budete neki autoritet odraslim ljudima, nego zamisljate da smo ovde mi neka kao deca a vi bi kao trebali biti neki roditelji, a ne ide vam posto situacija nije takva :)

7. ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
    PROFESIONALNI MODERATOR

8. ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
    DUHOVIT KO NAKOVANJ

9. Ne, stvarno, da li si realan da si napisao da smo amateri? Lolčina.

EDIT: Super ti je ovo poređenje, da ne zaboravim.

10. rec amater moze da se napise za bilo sta i ne mora da znaci samo da je to osoba koja nesto radi za dzabe vec da je jednostavno nubara.

evo surovi je definisao kako ste to vi amateri moderatori, pa procitaj, moz da prosiris recnik malo:
    http://vukajlija.com/amater/34065

11. 'de s' celte kućo stara, nema te nešto :)

12. Preterujete stvarno. Rasteracete ljude, ozbiljno mislim ovo. Niko nije duzan da trpi vasa sranja.
    Cast izuzecima.

13. Pre četiri godine, kad sam ja bio mlad autor, a celt jedan od moderatora opasnih nisi smeo da prdneš na sajtu. Mene dve godine bilo strah da postujem na forumu da me ne bi banovali. Frka bila opasna da će se neko opiti dok sede u kafani i pobanovati pola sajta.

14. To da li ste profesionalci ili amateri zavisi samo od toga da li vas Kazan plaća ili ne :)

15. ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

16. jos razlog:

Suptilno podjebavanje moderatora

sta ima suptilno onde, to mi samo nije jasno? umesto zakljucate temu ko ljudi, ili da kazete busido idi plati pa jebi neku kineskinju, pa se vrati mnogo si nesto zapenio ovde, vi pokusavate da budete politicki korektni sa nekim ko se ocigledno svadja, a ovamo na cetu ste kao kul "pusti ga jos malo pa cu da ga banujem xexe tako sam kul"

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.