немораш брт дизмишљаш, нисам на то инсинуирао
можеш и да разложиш и уђеш дубље у детаље са постојећом причом, провели сте цео дан тамо било је свачега ту контам
jebač aj odemo do bjeljine, voziću ja samo se iscimaj do šapca prvo, idemo da ga pitamo kad ćemo se oženiti, ili da završimo po teglicu tog meda, a ujedno da zavaljam neki sat sanšajnu
Bgate, proroci iz Bijeljine su bili savjetnici Radovana Karadžića za vrijeme rata. Tako da, nema veze što mašije nema, važni ljudi se vode njome kad donose odluke,
Hah, fali podosta mada nisi daleko lolo
немораш брт дизмишљаш, нисам на то инсинуирао
можеш и да разложиш и уђеш дубље у детаље са постојећом причом, провели сте цео дан тамо било је свачега ту контам
hahaha
teraj su u kurac nisam ni ker ni mačka
Ako budem detaljisao moraću da se napinjem posle sa Joilom ovde fazon ali ajde, tebi za ljubav anđele. Biće!
Boxer je izostavio ključni detalj: sin i majku su bili veljko i ceca. Inace sta ste pricali 7 sati jebote konj daj neke sekvence
E to su najjače vračevske, te kao neš vjerovat sve pogađa!!111!!!!
брате ја бих се сморио да смо 7 сати пикали пес
xaxaxaxaxaxaxaxa jebač xaxaxaxaxaxx
igraj fifu sl put
Kizo ti me bar razumeš, ne tripuješ da si intelektualac i to pa je ovo sranje.
7 sati glava pričala ovom momku jbg, sve poimence i to. Haos :)
jebač aj odemo do bjeljine, voziću ja samo se iscimaj do šapca prvo, idemo da ga pitamo kad ćemo se oženiti, ili da završimo po teglicu tog meda, a ujedno da zavaljam neki sat sanšajnu
Pa posle med dajte kevama ili sestrama eventualno. Standard
LooooooooooooooooooooL
Ideja: ljubavni par zavrača jedno drugom ovaj med, uzajamno osećaju nenormalnu napaljenost i budu srećni do kraja života
Bgate, proroci iz Bijeljine su bili savjetnici Radovana Karadžića za vrijeme rata. Tako da, nema veze što mašije nema, važni ljudi se vode njome kad donose odluke,
I Boxeru nisi rekao kako znaš o tom medu i njih dvoje, jel ona ispričala ili onaj Pajo
И што Пајо не размађија малог? Ајде као одлучио да жена мора да плати лол, али шта је са сином? Можда рачуна да је маћом до јаја?
Šta kurac žena ima da ispašta? To ko da ja odem mehaničaru da mi popravi kola što mi je razjebo neki loš majstor, a o neće, treba da ispaštam.
kakva mu je kancelarija, dal ima neke shamanske stvari, lobanje, pilece noge i sl...ili ono striktno...
немојте да килујете месинџера, човек испричао причу
Kako ne kapirate, mama je dobra pička pa mu žao da malog uskraćuje za jebanje.