Podijeli sa Vukajlijašima

1. Променијо сам аватар. сад имам мицаст аватар позз

2. pitala sam tatu kako se pishe sawrshenstwo, rekao mi je Neymar Jr. :3 ;))) Ney <3

3. Titanijume, ova animacija u svemiru jebe. Liku svaka čast.

4. синђелићу иди у пичку материну и ти и ова брате

5. брате ја не могу да опишем осећај овај сада који сам осетио док сам гледао

6. Аууу ова црнкиња умлати ово дете намртво, шта је ово

7. Ne znam, zgrozio sam se kad sam video. Da je moje dete tukao bih je nedelju dana dok ne umre, a i da nije moje dete. Ovo treba javno da se lincuje.

8. Sinđo Koštunjavi anđele. Ova crnkinja je sada invalid, u kolicima je zahvaljujući ocu ovog djeteta. Kad je video polomio joj je svaku kosku. Bukvalno. Koska jednako i kička. Ovo bilo pre pola godine. Nije dana odgovarao inače.

9. Video sam u komentarima da je cale polomio ovu, ali nisam znao da je mala umrla... Jebo te, ne znam sta to toliko crno i lose moras da imas u sebi da bi bio sposoban da ovako gazis dete i sutiras...

10. А да, ова је добила ваљда неких петнаестак година колико сам разумео. Мало је то.

11. dobro je
    inace smorio sam se ljuto,a sto se tice klinki najvise sam se smorio kad sam saznao sta se desilo ovoj klinki sto je davala glas u moja 2 omiljena crtana filma land before time i all dogs go to heaven http://www.imdb.com/name/nm0058279/?ref_=nv_sr_4

12. Niko nikad neće moći da mi objasni potrebu da roditelj ubije svoje dete.....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.