Podijeli sa Vukajlijašima

1. i jos ova sa klipa sto je dobila batine onakve ova je svaki dan dozivljavala to

2. A da stvari, ako mogu budu još gore, to je doživljavala od svog oca.

3. Sad procitah za ovu malu. Cale joj je bio tezak psihijatrijski slucaj, ako sam lepo shvatio... To je donekle razumljivo, da je do ubistva doslo zbog njegove bolesti, ali da ti svesno maltretiras dete, svoje ili tudje, to je za smrt.

4. cale je bio pretezak slucaj psihijatripjski i nju i kevu tukao stalno...a i ta policija sto im nije verovala i komsije sto znaju i samo cute na sve to,bas sve debil do debila,jbt

5. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=04&nav_category=12&nav_id=954714

SEGEDIN REPUBLJIK!!!! NAS ALJBANCI STAROSEDEOCI MALJTRETIRA JANOS!!! AMERIKA DA BOMBARDUJE MAGYAR I DA NEZAVISNO REPUBLJIK NAMA!!! MI OVDE NA HILJADU GODINI, MAGYAR DOSAO JUCE OKO PODNE!!!!

6. Autor Qwebeck je na četu napisao sledeće:

Zamolio bih sve koji su u mogućnosti da dodju i pruže podršku Strahinji koji se bori sa veoma teškom bolešću.
    http://ukpalilula.rs/dogadjaji/humanitarna-priredba-podrska-strahinji

7. Ne bi bilo loše da se ponudi i neki žiro račun za nas koji ne možemo doći. Čisto da barem platimo kartu.

8. To sam i napisao Kvebeku, da bi bilo dobro da dostavi i broj tekućeg, ali je otišao sa četa.

9. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=04&nav_c
    SEGEDIN REPUBLJIK!!!! NAS ALJBANCI STAROSEDEOCI MALJTRETIRA JANOS!!! AMERIKA DA BOMBARDUJE MAGYAR I DA
    NEZAVISNO REPUBLJIK NAMA!!! MI OVDE NA HILJADU GODINI, MAGYAR DOSAO JUCE OKO PODNE!!!!

Прочитах негде теорију да ови што легално иду тамо, јер су повадили српске пасоше, чекају да буду депортовани назад у Србију...

10. znači, odlična prilika da im se oduzme pasoš i više nikad ne izda

11. Meni ortak iz Peste pre par nedelja pricao da su se naselili u i oko Segedina, pootvarali pekare, poslasticarnice, auto servise i slicno i pokupovali madjarske pasose. Sada ostatak trci tamo da trazi azil. Ista prica kao sa nama za vreme Tita i Enver Hodze. Prvo dosao manji broj koji se odomacio, a onda ostali kao daj azil, jer nas ona budala tamo kolje i maltretira. Potpuno isti scenario.

Iz Mitrovice mi drugar juce kaze kako ovo sa masovnim odlaskom autobusima ka EU sto je Doktor Janke postavio nije glupost, zaista nevidjen broj autobusa i kombija svakog dana krece iz juznog dela grada. Srbi se tamo vec nelagodno osecaju, neki poceli da iskopavaju i odmascuju ono sto je preteklo od '99. Zlu ne trebalo. Ako ima neko iz Mitrovice ovde da potvrdi.

Juce osvanuli antisrpski plakati po Makedoniji. Iz CG dolaze punoletni Albanci na Kosovo. One vehabije u Bosni istakli zastave ISIS po kucama. Nesto se sprema rodjaci. Da li Ameri opet hoce da destabilizuju Evropu radi svojih interesa preko nasih ledja ili je nesto drugo jebem li ga.

12. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=05&nav_category=16&nav_id=954966
    лол, ако сам добро схватио узели да туку сниматеља ал је заправо он њих налупао

13. Juce osvanuli antisrpski plakati po Makedoniji. Iz CG dolaze punoletni Albanci na Kosovo. One vehabije u Bosni istakli zastave ISIS po kucama. Nesto se sprema rodjaci. Da li Ameri opet hoce da destabilizuju Evropu radi svojih interesa preko nasih ledja ili je nesto drugo jebem li ga.

Bgate, oni u Maoči već godinama tako. Skinuta je zastava inače, išla SIPA. A ne možeš ti njih kod nas nikako riješiti. Proble je federacija, SDA tačnije. Zamisli kad bi se to klupko sa mudžahedinima i vehabijama počelo odmotavai, kud bi to odvel i sa kim bi se povezalo.

14. Fala kurcu da se neko setio. Bas sam se pitao kakve se to sisice voze gsp-om.

15. AHAHAHAHA! Krenuli da ga maltretiraju, a lik se vracao sa sparinga malo nadrkan. :D

16. Bgate, oni u Maoči već godinama tako. Skinuta je zastava inače, išla SIPA. A ne možeš ti njih kod nas nikako riješiti. Proble je federacija, SDA tačnije. Zamisli kad bi se to klupko sa mudžahedinima i vehabijama počelo odmotavai, kud bi to odvel i sa kim bi se povezalo.

Znam za Maocu. I znam da je to bilo srpsko selo pre rata. I eto niko ko je etnicki ocistio to selo nije Haga ni video.

17. Kako bi je u ISIS-u podelili na četvore.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.