Podijeli sa Vukajlijašima

1. On i ona Mylica. Ona je admin na svim stranicama gde su muškarci sa Vukajlije admini, kontaju glupanderi da će dobiti pičke pa je svi umodovali. Ceo internet jebeni mylica moderiše a niko ne jebe

2. jebem ti Sindjelicu sunce u picku, kapiram da kad bi me ti pojurio nekom palicom da bih usro..

3. Banujte bohora odaje privatne informacije lololol

4. nesto sam razmisljao Sindjelicu, kad bi me TI naprimer pojurio nekom palicom da bih se ukenjao od straha brt..

5. Ceo internet jebeni mylica moderiše a niko ne jebe

;)

6. Axaxaxaxa pičko samo vrebaš.
    Ne ide ti ovo u prilog ako Vudra vidi šta pišeš momak

7. Sinđeliću, je l` ti ovaj stric poreklom iz Dubone? Tamo ima Hajdukveljkovića.
    A Sinđelića ima u Sopotu, pa ako si odatle, priznaj bolje sam.

8. poreklom iz Dubone? Tamo ima Hajdukveljkovića.

HAhaahahha znam neka dva brata debila sa tim prezimenom odatle.

9. Jeste poreklom iz Dubone, a ja se ne prezivam Sindjelic inace... :D

@izijem flips

Au brate, ti dobro?

10. Po legendi, Čučuk Stana je dubonjka :)

11. хахахах пуши курац бохоре

иначе имали смо секцију на страници за те алкосе са њиховим сликама и причицама о њима, нисам качио ништа ал занимљиво је свиђа ми се

12. sindjelic,stric ti je bas sivan

13. Na trenutak pomislio da je na bačevoj slici ovaj desno Facafaca.

14. Boxer
    On i ona Mylica. Ona je admin na svim stranicama gde su muškarci sa Vukajlije admini, kontaju glupanderi da će dobiti pičke pa je svi umodovali. Ceo internet jebeni mylica moderiše a niko ne jebe

Дам јој курац, ал' админа не дам!

15. веверице што сам банован на твојој страници педеру есе сећаш ко те је први рекламиро никад незаборави ко ти је био ђед

16. Немам појма што, брт. Можда те је овај муслиџа баново, погледаћу то кад будем преко коЊпа.

17. који муслиџа

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.