Podijeli sa Vukajlijašima

1. Колега овај што је адмир исто.

2. saban bio ganci na pocetku karijere,posle ubledeo.k'o djekson.

3. Kako mu beretka stoji kao neki dubak na glavi

4. Panika se digla u regionu zbog Šapketove šapke

5. Ео предлог- сви ови који се расправљају око бурека нек лепо оду уместо те деце у живи штит
    http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/04/horrors-of-isis-include-selling-children-as-slaves-crucifying-them-and-burying-them-alive/

6. Ni ja jbt... Mada, lepo zbori on u ovija snimak. GRIZLI! :D Samo, koliko god mozda to plemenito (ili ne), sto je on uradio, ,,nasi" ce mu se najebati keve ako se vrati, a Ruse ce boleti kurac bas.

7. Ма јебавали су га и прије него што је отишао, ваљда нешто пријетио оним женама у црном, па га приводили нешто, није се одазвао на суђење и издали потјерницу за њим због тога. Ваљда му допиздило и реко одо ја у Украјину! колико сам ја сконтао из ових вијести сад, мада немам везе, само сам некад начуо да је отпуштен с пинка и заборавио за то...

8. Отприлике је так'а прича, Аутобусе. Него, има л' посла на релацији Приштина - Суботица? хехе

9. јебсе! Шљивораде :)

10. bila ta vest na 021 pre neki dan.vise je bila vezana na je neki lik iz ns otisao tamo da se bori.e,da,tu je i onaj voditelj.

11. Иначе, за ово одлажење у Украјину да ли је племенито или није, с једне стране подржаваш грађански рат, с друге стране и нама је добродошло кад су стизали руски добровољци у Босну. Ово кажем чисто за неког ко иде чисто као добровољац из неких патриотских разлога (а таквих има), а не као плаћеник.

12. Само што су Руси њихове добровољце одавде дочекали као хероје, а наша издајничка власт ће овима да суди.

13. Кад су говна. А јебига и не могу правити селекцију између ових вехабија што иду у Сирију и ових што иду у Украјину.

14. Inače je Počuča iskusan snajperista. Bio je u SAJ ili 72. ili tako nešto. Nije nimalo lik za zajebanciju.

15. руси су пичке ко им јебе матер, сад наши тамо треба да силују редом рускиње да врате за "ослобађање југе" у режији црвене армије

16. не лупај Марко, могу бити шта хоћеш, али пичке никако. Иначе, црвеноармејци су силовали и мушкарце, родна равноправност.

17. Inače, neviđen jebeni spin da kroz, naizgled, nebitnu vest pokušaju da ubede narod kako je Esmark jedino pravo rešenje za železaru:

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/533048/AMERICKI-KAPITAL-U-Srbiji-vise-od-600-kompanija-iz-SAD

Svaka čast Vučiću i tome slično, bla, bla, dajte mi moj frtalj i parizer.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.