Doge ti bi to trebalo da znaš jbg.
Ako imaš izgrađen stil pisanja ili pravljenja postera a hoćeš da probaš drugi pa da ne sereš sa originala. Eventualno ako zalepiš slike Džoplinkinih sisa na čet pa te banuju da imaš sa čime da dođeš na sajt
Дакле, за 4 године нисам банован ниједном, а сада си ми се ти ту издркао и бановао ме после ДВА поста?
Искрено ја мислим да је глупо некога скрнавити, ал ако ти не мислиш да је глупо бити субјективан и овако се издркавати, следећа слика тарзаније биће врло провокативна са модератором и навијачким реквизитима.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Не знам ни ја, знам само људи који су ми лично рекли. А не улазим много у личне комуникације па ми нико ништа и не прича. лолол
Ne znam čiji je i boli me kurac iskreno. Dupli nalog je ovde dobio drugo značenje totalno.
Boksere, a koje je prvo značenje?
Da mi poližeš malog xDDDDDD :PppPPppPp
mega1marco1 - #2654
Sanitarni čvor - #1812
Koga ste vi pital ida postujete na ovoj temi i forumu uopšte???...???...???~
ja pitao vatikan.rekli mi da moze.
nisu svi lizguzi ka ti.
Doge ti bi to trebalo da znaš jbg.
Ako imaš izgrađen stil pisanja ili pravljenja postera a hoćeš da probaš drugi pa da ne sereš sa originala. Eventualno ako zalepiš slike Džoplinkinih sisa na čet pa te banuju da imaš sa čime da dođeš na sajt
реко хугочавез ако га не одбануијете ОДМАХ јер је незаслужено банован да ће онога ко га је бановао објавити на страници тарзаније најпогрдније
Objektivno, čini mi se da je to samo retkima bio motiv za otvaranje duplaka...
Ja sam ga banovao. Ima obrazloženje za to.
OTIŠO MI AUSPUH SINOĆ
Ne znam Doge šta bih ti rekao na tu konstataciju jbg
Upropastili ste jubilarnu 1600. str.
Je l' ti rekao i da se jako nekulturno obratio starijem od sebe na FB?
PREKSINOĆ OTIŠAO DESNI ZVUČNIK
ODOŠE SVI DELOVI SA AUTA
KO ZADNJI IZAĐE, NEK UGASI POZICIJU
http://dc483.4shared.com/img/JYa1N33K/s3/1372ec7b120/Nothing_to_do_here
ја само копирам јбг донт кил д месинџер
E... mislim da je greska sto je Hol banovan ako je zbog Gvozdenove teme.
Vesto je izbegao sve u postu.
Ja mislim da je njegova njaveća greška što je sa tog naloga postovao neko drugi.
каже
Искрено ја мислим да је глупо некога скрнавити, ал ако ти не мислиш да је глупо бити субјективан и овако се издркавати, следећа слика тарзаније биће врло провокативна са модератором и навијачким реквизитима.
Kako mislis?
Al stvarno, realno, ceo post moze da se protumaci kao da uopste nije upucen natnat..