Podijeli sa Vukajlijašima

1. OTIŠAO DOBAR ZVUČNIK, 3. NA LISTI NAJBOLJIH ZVUČNIKA IKADA
    AUSPUH MEĐU 10 NAJBOLJIH BIO
    PROPADE AUTO TOTALNO

2. Искрено ја мислим да је глупо некога скрнавити, ал ако ти не мислиш да је глупо бити субјективан и овако се издркавати, следећа слика тарзаније биће врло провокативна са модератором и навијачким реквизитима.

Interesantno, vrlo zanimljiva pretnja.

3. E ko ce da dezura na tarzaniji sad zbog najavljenog teksta ili sta vec?

4. Pajo jel ti to poistovecujes brusa sa lecicevom ulogom u film tri karte za holivud?

5. ma bezi, stavim na forum .gif kao svinja plasticna izlazi iz cmara necijeg, BAN!!! 7 dana bato! a tad raskinuo jos sa devojkom u tom periodu

6. taj čmar je bio moj

7. Дакле, за 4 године нисам банован ниједном, а сада си ми се ти ту издркао и бановао ме после ДВА поста?
    Искрено ја мислим да је глупо некога скрнавити, ал ако ти не мислиш да је глупо бити субјективан и овако се издркавати, следећа слика тарзаније биће врло провокативна са модератором и навијачким реквизитима.

Meni ovo jako liči na nivo ISIS-a. Ti si nacrtao karikaturu moga proroka, ja ću tebi glavu da odsečem...

8. a tad raskinuo jos sa devojkom u tom periodu

Хахахааха, па баш неки сјеб тотални, ко да те бог не воли. ем раскинуо са девојком ем банован на вукајлији

9. axaxaxaxaxaxaxaxa da podelim barem nesto sa vukajlijasima kako i glasi teme. Mene je ovo barem nasemejalo :) https://www.youtube.com/watch?v=YpsO7mmT-1I

10. al je ostario ovaj goran svilanovic, evo ga na b92... bas osedeo i omatorio.

11. Šta vi radite, čime se bavite da ga jebem.

Koj sam se kurac i vraćao.

12. стварно,ај мрш

13. Ko te jebe. Nek ti ostane vas petoro, šestoro pa se jebite do mile volje po celom forumu.

Sikter čobane.

14. ако је ово последњи поздрав, онда се радујем увредама.
    љуби брат :*

15. Za tebe jeste poslednji.

Al ćeš me se tek nagledati ovde.

16. Пао сам у бедак.

17. Pozdrav rade care estrade?
    Neki konkretan prijedlog za društvenu reformu pošto sam vidio dobar za ovu iz sfere intelektualne svojine
    Mislim ono za mimove, fino uobličen post sve ideje na jednom mjestu upvoted ^

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.