Istina je da su i Gvozden i Boček iz Borče ali vlasnik naloga Boček je Ljubo Lj. i jasno da je do zabune moglo doći jer su Gvozden i Ljubo komšije i išli su zajedno u srednju, ali Boček jednostavno nije Gvozdenov nalog.
Idi bre Stevane u kurac, šta ti nećeš sve smišljati po 45 minuta pa blebnuti leptejebo. U pravu si, ulizivanje je bilo. Sad baš misliš da si nešto mnogo posebno ako misliš da ću tebi da se pravdam ili da ti objašnjavam koga sam zašto i kako zvao. Sve ti je rečeno, ti kako hoćeš.
ajde sada i odban za olanika
uopste nije u redu
cak nisam ni trazio ovaj odban, uostalom, ako je vec tako, zasto se onda ombre ne banuje z aotvaranje teme gde se predlaze odban jednog od clanova
ovo ne funkcionira daj se skoncentrirajte
Lolo banovali i Stevana. Ja ne znam pojavim se na sajtu jednom mesečno i obično izdržim 10 minuta dok me ne banuju ali ovo je stvarno bedno šta su ovi privatizovali sajt za svoja interna seljačenja
Odbanujte Bočeka.
http://vukajlija.com/recnik/autori/19963
Istina je da su i Gvozden i Boček iz Borče ali vlasnik naloga Boček je Ljubo Lj. i jasno da je do zabune moglo doći jer su Gvozden i Ljubo komšije i išli su zajedno u srednju, ali Boček jednostavno nije Gvozdenov nalog.
Pravda za Boćek@
Ombre ХВАЛА ТИ КО БРАТУ
jebem ti krv, stvarno ga vratio
Nemoj sad jebem ti krv, poslao si mi mafiju na kuću.
i ollanika odban onda, isti potpuno razlog
Не знам зашто ме је изненадио тај аватар од лика који се улизивао Каизену ословљавајући га са "куме".
Idi bre Stevane u kurac, šta ti nećeš sve smišljati po 45 minuta pa blebnuti leptejebo. U pravu si, ulizivanje je bilo. Sad baš misliš da si nešto mnogo posebno ako misliš da ću tebi da se pravdam ili da ti objašnjavam koga sam zašto i kako zvao. Sve ti je rečeno, ti kako hoćeš.
Остао сам мало затечен потезом, не замери што си чекао толико.
Одлична ти ова, куме! +++
http://www.blic.rs/data/images/2013-10-15/389497_vucic-stefanovic-01rasfoto-zoran-ilic_f.jpg
Znači nije samo komšo, bilo je i kume? Neki novi momenti. Da, Đoni, to što avatarom pokušavaš da banalizuješ neke stvari, nikako ti ne ide, jbg.
kolko banova u zadnja dva dana, pomislio bi covek da je 2010.
i celo sranje zbog prvog bana koji nije trebao da bude ban nego samo da se pobrisu postovi, eventualno banuje na jedan dan.
nista ne predlazem, samo komentarisem kako par losih odluka koje izgledaju bezazleno, naprave pricu koja ne treba bas natnat, i celo sranje kasnije.
Znači nije samo komšo, bilo je i kume? Neki novi momenti. Da, Đoni, to što avatarom pokušavaš da banalizuješ neke stvari, nikako ti ne ide, jbg.
Скоро сам на оном такмичењу добио Каизена да имитирам, узео да читам дефиниције, а у коментарима... Замало да се исповраћам.
Dok se vi tu prepucavate, meni odabrali definiciju hahahaha
ajde sada i odban za olanika
uopste nije u redu
cak nisam ni trazio ovaj odban, uostalom, ako je vec tako, zasto se onda ombre ne banuje z aotvaranje teme gde se predlaze odban jednog od clanova
ovo ne funkcionira daj se skoncentrirajte
I meni isto, hahahaha, Đoni odabrao, baš su nam kul deginicije.
a stvarno, sta ste zapeli sa ovim banovanjem, razmodovace i vas par aktivnih, i sta cemo kad ostane samo urad?
Koliko razvodnjavate svaku iole ozbiljnu diskusiju spemom jebem vas u čmar.
Lolo banovali i Stevana. Ja ne znam pojavim se na sajtu jednom mesečno i obično izdržim 10 minuta dok me ne banuju ali ovo je stvarno bedno šta su ovi privatizovali sajt za svoja interna seljačenja
tvrdo tucanje