Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa na koliko sam bio banovan?
Зашто не креираш неки садржај, него годинама кукаш по форуму? Пробај, опусти се. Доста ти кредита имаш, кад константно спемујеш форум, вређаш, напињеш, тражиш размод кад год стигнеш, без неког разлога, а добијаш банове од по 5 дана.
Ovo sa Natnat neću ni da objašnjavam, jer mi je jasno da i sam znaš i vidiš razliku, ako ne vidiš, brate imaš problem.
https://www.youtube.com/watch?v=6kBWO82HUa4
Jel ovo pravi trenutak da se traži odabrana?
Pa isto je razlika između toga za Natnat i ovog Tilmovog.
Hoćeš da mi kažeš da je Trošov post više za trajni? I da nema ogromne razlike između toga i ovoga što je valjkasto biće izjavilo?
https://www.youtube.com/watch?v=5LDsm0-Sj4Q
Jbg ne vidim kao opravdanje eventualno veru u psihopatu da se promenio. Ne verujem da si ti sposoban da se prosereš tako.
Pa sad promenio. Nije to bio neki njegov šablon ponašanja da takve neke stvarno morbidštine toliko odvaljuje pa da mora da se menja. Tripujem da je blebno to i stvarno nije bilo baš najnormalnije, ali je klasično blebno. I znam da mu je bilo žao što je to blebno. Ako opet tako nešto blebne ili približno, to je već jebiga. Trajni.
Mislim, konačno su moje defke bolje od stanja naše drage Vuke :-)
Jel ovo pravi trenutak da se traži odabrana?
Jесте, тачније прави тренутак је кад год ти се прохте, док год је на сајту међ ауторима паланачко срање.
Kapiram i da misliš da je ispravno, al ne možeš sada da ideš i da ga proganjaš po sajtu jebiga. To je to. Odogovreno ti je. I jebiga, nemoj sada da ga provociraš non-stop.
Vukajlija- Informer 2.
Sadržaj kreiraju autori.
jebali vas banovi više, samo kukate nešto ko dečica neka, mrš u sto pizdi materini
Blek kao autor ne dolazi u pitanje, posebno što mi je jasno da ono nije on bio nego neko drugi na njegovom nalogu.
Ovo sa Natnat neću ni da objašnjavam, jer mi je jasno da i sam znaš i vidiš razliku, ako ne vidiš, brate imaš problem.
Видим да се сад на другој теми говори о некаквим фотошопираним сликама. Нисам испратио то, нисам видео Говозденову тему, зато и говорим искључио о Трошаринцу, јер сам његове постове видео.
Немам приступ информацији на колико си банован, то ви можете видите, али колико се сећам, добио си дан-два.
Али сад капирам да ме питаш за дупли. Трајни, је л'? И да је тако, то не брише ове ОГРОМНЕ разлике у критеријуму.
E greškom ste banovali nalog ljube iz borče misleći da je to gvozdenov dupli, potpuno ste izgubili kompas
Odgovorio bih ti, ali ne mogu da vidim. Ne može moderator da vidi banove od drugog moderatora.
Inače već jednom smo ovo raspravljali i završili smo bili tu priču potpuno, tako da ne vidim nikakav razlog da ti ponovo sve objašnjavam niti imam print-skrinove, niti me interesuje da ubeđujem bilo koga da nisi ni ti cvećka. Svejedno mi je. To je bilo kada nisam bio mod, banovan sam ko zna koliko puta dok nisam bio moderator i to 98% puta nevezano za tebe.
A evo u prilogu i kako ste je završili...
http://www.dodaj.rs/f/3E/PY/3OqHYVyg/3/kurajber.png
Može i ovako kako je Dionisijo stavio ovo lepo, što se mene tiče. I to je to.
KURAJBERE IZDAJO ARAPIN JE ORIGINAL AV AV
Da, ustvari Arapeen je original. Ubio sam originala i ostao je samo dupli, Ovaj.