Podijeli sa Vukajlijašima

1. ovo mu je dopunski ban jer je kacio mudoa po sajtu, jebiga, moderatori su u pravu

2. Zmio sve naj. Neznamo se al sam čitao tvoje definicije autorčina si samo takva.
    Sve najnaj zaista.

3. U da zmija je super.
    Teraj je u kurac, i ona je nekad bila mod.

4. celt
    a stvarno, sta ste zapeli sa ovim banovanjem, razmodovace i vas par aktivnih, i sta cemo kad ostane samo urad?

Odlično, konačno će profunkcionisati sajt.

5. treba stvarno neko iz te ekipe koji su tolerantni na Rasnog. Oseća se nedostatak na forumu, nekako nije veselo kad je rasni banovan.

6. Ma kako mogu da budu u pravu za lančano banovanje 30 ljudi poteklo od jedne rečenice, kad ne ide nešto tražiš drugi pristup jebote to je moć data ljudima od boga, da se prilagodjavaju, i rakuni to rade bolje od ovih

7. Realno, treba vređanje svesti na minimum.
    Jedina šansa da se normalnija masa priključi.

Ne znam šta bi nekog novog člana privuklo da postuje kad vidi gomilu brđansko-ličanskih govana po forumu

8. Džoni tebi ću reći kapiram da gledaš ovu temu.
    Totalni haos na sajtu spemera pun kurac, 20 neopravdanih banova, atmosfera ko na groblju, odbanovano brda ljudi koji nisu trebali i vi banujete Stevana na sve to? Zašto brate? Zašto jebeno idemo iz greske u gresku umesto da se stane sa tim. Sve je opet zasrao jedan trajni koji nije trajni i umesto da se to reši mi srljamo. Daj stanite na loptu malo. Stevan nista nije radio osim sto je na nekom vasem primeru pokazao dvostruke arsine

9. Da, vređanje na minimum-minimuma treba da ide.

10. nekako nije veselo kad je rasni banovan

Čitaj, nedostaje glavna budalica

11. e da, jebali vas dupli standardi
    kao skandal za tilma

kad je ono govno od gvozdena ovo pisalo
    http://vukajlija.com/forum/teme/54480-fornikacija?strana=9#post_2459853
    i kad mu je ona jadnica zmia tercirala
    niste dizali glavice
    viđeniji autori

viđeniji moj kurac
    napisah to
    http://vukajlija.com/forum/teme/54480-fornikacija?strana=10#post_2459876

a ovaj drkadžijica što otero nat
    nije za ban
    on je za batine

12. "модератори су у праву, то је све што имам да кажем." депеша од Стефановића министра

13. Boksere trajni je opravdan. A Stevanov ban više nego opravdan.
    Cenim da imaš svoje mišljenje, poštujem to i smatram vrlo normalnim način na koji ga iskazuješ, što je stvarno OK. Stevanu lepo piše, sve nešto pretvara u lično protiv mene, čeka bilo kakvu raspravu o bilo čemu kako bi pisao o meni nešto, čim se spomene neki mod, on evo ga odmah da kači neke njegove budalaštine, ja ga kuliram duže vreme već i rekao sam mu šta sam mu rekao ranije. Ovo slobodno može da smatra potpuno, ali potpuno poslednjim upozorenjem da se mane toga.

14. Šta pričaš to brate? Natu ako je neko oterao oterao je ovaj haos koji se dígao zbog trajnog. Brisanje posta, šmekerska Natina replika i ban od metar dana je sve rešavalo.

15. Caersws
    -
    Newtown
    2-x

16. otvorite novu temu spemujete ovde

17. a da za otvaranje nove teme se dobija ban

18. banujete i zaključavate sve što vam se ne svidja i što nije vaš penzionersko - naprednjački fazon, ubili ste sajt totalno ali iz vaše perspektive ne možete to da vidite jer ste jebeno previše tu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.