Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kaunte sto si napravio jevreja od ovog

2. Daj bre sanitarni ne seri i ti nego reci ko se dere prvi

3. не дај боже да си затвореник са јанпијем осуђен на смрт, па да треба да играш игру за спас. :(

псето, двојка сигурно зна. ако кец ћути, онда двојка има шешир различите боје од тројке. ако се јавила прво двојка, онда тројка зна да има друге боје.

4. Elem, dvojka ima 100% šanse.
    Jer, kec da je video napred dva ista šešira, npr. crna, znao bi da on nosi beli, jeri tako? tako je. Ali, pošto je video različite, nije mogao da zna koji on ima, pa je ćutao. Onda dvojka kapira, pošto ovaj ćuti, znači da vidi različite. A on vidi crni. Dakle, mora imati beli. Jeri to?
    A?
    Ubi neizvesnost

EDIT: Opet truć, pa dokle bre više, majka mu stara?

EDIT2:

pseto88

Kaunte sto si napravio jevreja od ovog

ZAto što.. Ma nema veze.:(

5. Aaaaaaa to je dakle...janpi pajseru bez veze bi nas pobio sve. Ako me ikad osude na smrt voleo vih da me osude sa trucom i kantom. I sa sanitarnim ako obeca da nece da se ljuti

6. санитарни би био лош на позицији један. он би ћутао у сваком случају да избегне филозофирање. и онда одоше сви...

јанпија можда ставити на позицију 4, али му погрешно објаснити игру. нпр. као сви ћемо да трчимо у круг и он треба да викне кад види неког од нас, лол.

7. Janpiju reci da ko pisno govno stisno

8. Ono kad janpi, čvor i pseto dobiju šansu da izbegnu smrtnu kaznu, ali ako viknu tek pod određenim uslovom
    http://38.media.tumblr.com/5dbd888575804550340db8fb13e17272/tumblr_mtpha3Em4x1rconq9o1_500.gif

9. I jesu li izginuli ili ne?

10. Ево да подијелим са вукајлијашима

Помоћу овог сајта можете скинути обрисане клипове са јућуба, проверено ради. По33

11. Sad sam na četu saznao da Šabanova pesma 2 bela galeba je zapravo pesma o parfemu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.