Podijeli sa Vukajlijašima

1. Andjelko je pravi furundzijski nik.

2. Fuj, neznalice jedne, Anđelko je prosvijetljen: Džordž Lukas je lično poslao R2D2 da svojim tijelom zaštiti naše bogomolje tokom praznika od Tamne Strane. Logo Mercedesa i kajla služe za zbunjivanje neprijatelja i odvraćaju pažnju. Lukase, Srbine!!!!

3. http://rs.n1info.com/a51340/Vesti/DS-SNS-prekraja-vlast-u-Indjiji-prete-i-ucenjuju.html

Danas mi baš bio u prodavnici novinar, i čovek je ok, radi svoj posao, ali bato moj velika je ovo laž: "Njegovi najbliži rođaci su nam preneli da u njegovoj kući sede dva čoveka i ne dozvoljavaju da mu iko priđe. Kako biste vi to nazvali" ahahhahha pa to može nekom iz Niša da priča , pa možda i poveruje.

4. Stari danas puni 60tu. Neobično mi.

5. Džonovane, vjerujem kako ti je, moj će na Vidovdan imati okruglo 70. Niko se ne miri s činjenicom da mu roditelji stare.

6. I moj 70 u avgustu leptijebem... A i dalje zajebava kao da mu je 60.

7. Sale, osiguraj ga i gurni u rijeku ili jezero, ne znam đe živiš i kako si snabdjeven tim geopogrebnim pomagalima ;-)

8. Matori su mi u Smederevu, tu je mutno Dunavo. A i selo Šalinac, gde odeš jednog dana na pivo i samo te seljak izore iz njive 10 godina kasnije. Pa te zakopa dublje da te ne bi ponovo zakačio :)

9. Moj bi u junu napunio 70.

10. Kome trebaju torenti za prve četiri epizode pete sezone Game of thrones, nek piše u PVT. Procureli su, stavljeni na neki miror Pajratbeja, prilično dobar kvalitet.

11. Nije, evo sad skidam treću epizodu, nove epizode, majkemi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.