Podijeli sa Vukajlijašima

1. Andjelko je pravi furundzijski nik.

2. Fuj, neznalice jedne, Anđelko je prosvijetljen: Džordž Lukas je lično poslao R2D2 da svojim tijelom zaštiti naše bogomolje tokom praznika od Tamne Strane. Logo Mercedesa i kajla služe za zbunjivanje neprijatelja i odvraćaju pažnju. Lukase, Srbine!!!!

3. http://rs.n1info.com/a51340/Vesti/DS-SNS-prekraja-vlast-u-Indjiji-prete-i-ucenjuju.html

Danas mi baš bio u prodavnici novinar, i čovek je ok, radi svoj posao, ali bato moj velika je ovo laž: "Njegovi najbliži rođaci su nam preneli da u njegovoj kući sede dva čoveka i ne dozvoljavaju da mu iko priđe. Kako biste vi to nazvali" ahahhahha pa to može nekom iz Niša da priča , pa možda i poveruje.

4. Stari danas puni 60tu. Neobično mi.

5. Džonovane, vjerujem kako ti je, moj će na Vidovdan imati okruglo 70. Niko se ne miri s činjenicom da mu roditelji stare.

6. I moj 70 u avgustu leptijebem... A i dalje zajebava kao da mu je 60.

7. Sale, osiguraj ga i gurni u rijeku ili jezero, ne znam đe živiš i kako si snabdjeven tim geopogrebnim pomagalima ;-)

8. Matori su mi u Smederevu, tu je mutno Dunavo. A i selo Šalinac, gde odeš jednog dana na pivo i samo te seljak izore iz njive 10 godina kasnije. Pa te zakopa dublje da te ne bi ponovo zakačio :)

9. Moj bi u junu napunio 70.

10. Kome trebaju torenti za prve četiri epizode pete sezone Game of thrones, nek piše u PVT. Procureli su, stavljeni na neki miror Pajratbeja, prilično dobar kvalitet.

11. Nije, evo sad skidam treću epizodu, nove epizode, majkemi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.