Podijeli sa Vukajlijašima

1. Па могуће да је некоме докурчило што мора да пише овакве реченице...

Humanitarka i supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, na svom Tviter profilu podelila je simpatičnu fotografiju kojom je poslala snažnu poruku.

Pored toga što je predana svojim humanitarnim projektima, Jelena Đoković uživa i u toplim trenucima svoga doma, a sada je odlučila da jedan neodoljiv momenat podeli i sa svojim pratiocima na Tviteru.

Naime, tokom hranjenja svog mališana, Stefana, kako to obično i biva, pojavio se i porodični pas i gurkao svojom šapom Jelenu kako bi i on u svojoj posudici dobio hranu!

Па је шатро случајно изабрао баш ову слику и суптилно се поспрдао. Пола људи не би никад ни признало на шта их асоцира слика, а и да стигну притужбе, не можеш да будеш сигуран да је постојала намера.

2. HAHAHA ONA KAO POKAZUJE KAKO PUŠI KURAC

3. Па могуће да је некоме докурчило што мора да пише овакве реченице...

Па баш сам то помислио, ал оно опет можда сам ја прсо и превише верујем у мицка бицха тролове.

4. prso si od Vukajlije, tako ja više nigde ne idem na kafu u komšiluk :)

Misliš ne primaju te? #akomerazumes

5. Pozivaju, ali me strah da će me primiti :)

#sodauoči #ljubomornažena

6. prave komsije nesto diluju.droga,duvan,rakija...

7. Boxer

PJERU

OVCA PLER NIJE KER!

Ne znam je li bilo mrzi me da listam. Mali je totalni kralj!

https://www.youtube.com/watch?v=rz5TGN7eUcM

8. pseto88
    Evo me

ahaaaaaaaaaaaaaaa
    sada je sve jasno
    priča za kamagre viagre....

9. да су ди џејеви углавном најобичнији малоумни медиокритети без слуха за публику и добар зез, и што мисле да су добри ако само најновије пуштају, говори и то што ово не може нигде да се чује, ал зато николија и елитни одреди да.

https://www.youtube.com/watch?v=9-2KSbZ24O0

10. мада и људи су џукеле које би радије да им се пушта николија него ово..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.