Аутор Слепи се захваљује аутору и модератору Mala Vidra на закључавању теме ''Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo'' и шаље јој најтоплије поздраве.
ne znam,al proveri kod dukke,to je snimac zuba i zivciju zybnih+izgleda ko diler pajda haahah istetovirane mu ruke obe cele prekrivene u tetovazama,znas kako smesno izgleda kad snima zube i namesta onaj aparat
"Baš kada se Amerikanac sagnuo da ga ponovo liže, tip je kao iz topa ispalio proliv ravno Amerikancu u usta. Amerikanac mu se smesta ispovraćao na dupe i leđa"
Pre 6 meseci nije mogo dvatri mala piva popiti a uz trening pod mojim nadzorom je bar nekih 4 puta povećao kapacitet. I have been releasing a fuckin' monster. ;o) Brt svim mladjim Irancima koje sam upoznao trni jajo za religiju.
Niggajew
http://i.ytimg.com/vi/6R5tvMAyn2I/maxresdefault.jpg
LOL LUKSARO
AXAXAXAXAX
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Аутор Слепи се захваљује аутору и модератору Mala Vidra на закључавању теме ''Ljuta prejudiciranja o vuajlijašima na osnovu avatara ili nika/iluzije/dežavu šizofrenija i ostalo'' и шаље јој најтоплије поздраве.
Mala Vidra - Voli me
колико кошта златан зуб?
ne znam,al proveri kod dukke,to je snimac zuba i zivciju zybnih+izgleda ko diler pajda haahah istetovirane mu ruke obe cele prekrivene u tetovazama,znas kako smesno izgleda kad snima zube i namesta onaj aparat
http://i.imgur.com/xpz465Y.jpg
ОВО ЈЕ ЈАКО ЛОШ ПУБЛИЦИТЕТ ЗА АТИНУ ФЕРАРИ САДА ЋЕ ЈОЈ ПАСТИ ЦЕНА ПА ЋЕМО МОЋИ ДА ЈЕ ЈЕБЕМО ЗА 97 МАРАКА
СЛЕПИ ТУЉАН МАЛТРЕТИРА И ПРОГАЊА ЉУДЕ КРОЗ БИГЗ
ОН НИКОМЕ НЕ ДА МИРА И УЗИМА ЕКСТАЗИ
МИ СМО С ТУЉАНОМ ПРАВИ ДРУГАРИ И ДЕЛИМО ЈАГЊЕ И ЖИР
И СА ЊИМ У БИГЗУ ЧЕСТО ЕКСПЛОАТИШЕМО СИР
PASCE JOJ CENA TOLIKO PA CE SE MOCI JEBATI UZ KUPLJENU VRECU BONUXA
ATINA I NIKA FERARI
OGLAS-Podajem golubove-niske letace :D
пуси курац
Lukse, kako to da Iranci piju? Uslikaj ga razvaljenog i reci da ćeš za Bajram poslati slike njegovima ako ti ne bude ispunjavao želje ;-)
Pre 6 meseci nije mogo dvatri mala piva popiti a uz trening pod mojim nadzorom je bar nekih 4 puta povećao kapacitet. I have been releasing a fuckin' monster. ;o) Brt svim mladjim Irancima koje sam upoznao trni jajo za religiju.
P. S. Keltić nemoj tuyan biti.
Uz trening pod tvojim nadzorom? To ona slika gde si se urokao od pola malog piva?
Bruse nemoj vosovac biti pls :'o(
hihihihihi, bio sam jednom na tom VOS-u, lepo bilo druženje iako nisam ni jednom šutnuo loptu :)