Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hej, drugari, jeste li videli onaj super Pest Reject iz Top Shopa? Ja sam kupio i stvarno radi!! Ako vas mrzi da guglate, obavezno kliknite na OVAJ link da se više informišete, mnogo ćete pomoći Vukajliji.

2. Valsinarb90
    Hej, drugari, jeste li videli onaj super Pest Reject iz Top Shopa? Ja sam kupio i stvarno radi!! Ako vas mrzi da guglate, obavezno kliknite na OVAJ link da se više informišete, mnogo ćete pomoći Vukajliji.

Ocigledno ne radi!

3. dučinim krivično delo

Ovaj intervju je autorsko djelo i ne može se prenositi ni u cjelosti ni u fragmentima na druge portale, novine, medije niti lične blogove, i svako najavljivanje, prenošenje, kopiranje, citiranje ili parafraziranje van ovog portala biće tretirano kao krivično djelo narušavanja autorskih prava.
    Rambo Amadeus

http://www.mojnovisad.com/vesti/rambo-amadeus-diktatura-se-drzi-samo-na-poltronskim-nogama-id1452.html

4. Nisi učinio krivično delo, jer si samo podelio link ka članku. Da si kopi-pejstovao deo ili ceo tekst...

5. i svako najavljivanje

ove me brine

6. Hajde, autonomasi, pridruzite se... "Nakon što je Kosovo i Metohija odsečeno od Srbije kako bi se napravio transbalkanski cevovod, a SAD dobile trajnu bazu na Balkanu – kamp „Bondstil“ – nezavisna Vojvodina bi obezbedila NATO-u izvor nafte i gasa u Banatu, kao i plodnu podunavsku ravnicu za proizvodnju genetički modifikovane hrane. Zapadni vojno-industrijski kompleks o Vojvodini razmišlja kao o još jednoj Ukrajini: teritoriji za „Monsantovu“ agroeksploataciju i vađenje nafte i gasa iz škriljaca."
    "– Ono što se trenutno odigrava pred nama je pokušaj da se preuzme Pokrajina Vojvodina i očigledno je da se u tom cilju sprovodi inženjering populacije. Na izdavanje srpskih pasoša Albancima sa KiM i drugim delovima bivše Jugoslavije nadovezuje se nestanak stotina hiljada srpskih pasoša. Oni dospevaju u ruke albanskih izbeglica koji dolaze sa juga. Imam kolege koji veoma pažljivo prate situaciju u Srbiji i trenutno se ne zna sudbina na stotine hiljada srpskih pasoša. To je naravno razlog za brigu, jer ako su ovi pasoši dati Albancima ili Romima, onda bi oni mogli da tvrde da imaju dugu istoriju na teritoriji Vojvodine i mogli bi zahtevati za sebe neka prava koja im ne pripadaju. Prema tome, na delu je veoma ciničan pokušaj repopulacije Vojvodine, koja trenutno ima veoma jasnu većinu srpskog stanovništva, preko šezdeset procenata. Mađari su drugi po brojnosti, sa oko šesnaest procenata. Sada se od strane Orbanove vlade govori o Velikoj Mađarskoj, zatim tu je i rumunski predsednik koji je zapravo Nemac, i koji dolazi iz mađarskog dela Rumunije u Transilvaniji, koji takođe diže buku oko zaštite prava etničkih Rumuna. U središtu ovakvih događaja su po pravilu kreatori problema kakav je Džordž Soroš, koji uvek koristi ovakve situacije. Pokazatelji da je Vojvodina sledeća meta saveza neokonzervativaca i Soroša su veoma precizni. Evropska unija Albance sa Kosova, Makedonije i Crne Gore prevozi u Vojvodinu. Mnogi Albanci, koji napuštaju Kosovo (s namerom da se upute u zemlje EU, npr.) dobijaju instrukcije da se raziđu po Pokrajini i prijave stalno boravište. Na poslednjem popisu stanovništva u Vojvodini bilo je 3.360 muslimana. Masovni priliv muslimanskih Albanaca iz drugih delova bivše Jugoslavije jasan je signal da EU skuplja pruće za potpalu požara, kao na Kosmetu."
    http://web-tribune.com/u_fokusu/americki-geopoliticar-upozorava-srbe-zapad-uskoro-priprema-odvajanje-vojvodine

7. Odlično Tibor će da organizuje proslavu nezavisnosti

8. једва чекам да нас руси опет не бране кад крене бомбардовање

9. A uopše ne čudi što nas oće ameri.Na naše škriljce može da se vozi pola evrope!

10. Vebtribjun je jedan od portala koji nemaju muda da objave imena autora tekstova. To obično znači da su proizvod neke od službi, čisto stranački portali ili portali za dezinformaciju i uzbunjivanje mase. Konkretno ovaj, kao i srbininfo i još neki tog tipa (FBreporter i takoto) su vrlo često šerovani od strane DSS, kontam da su njihovi.

Obzirom da za web portale treba nula dinara za održavanje i da na njima samo moraš imati dovoljno zainteresovanih "pisaca" kapiram da je ova vest nešto tipa Vukajlija foruma samo što je na Vukajliji pismenost standard, a na ovim portalima slučajnost ili previd.

Doduše, barem deset posto stanovnika Vojvodine je već primilo mađarsko državljanstvo, a pratim i jednog veoma proaktivnog Transilvanca koji već godinama teži pripajanju Erdelja Mađarskoj, tako da uopšte nije nerealna opcija da Vojvodina zatraži nezavisnost (posle izbora najverovatnije). Mnogo je nerealna opcija bilo kakvog sukoba ili gužve jer ovde narod jednostavno nije takav, ali neki referendum pod sumnjivim uslovima je vrlo moguć.

Inače, GMO seme se ovde seje već deceniju i više, to čak nije ni velika tajna. Pre neku godinu je par njiva čak i spaljeno pod GMO sojom, ali to je više šminka nego realni progon takve soje.

11. Pročitao sam. A pročitao sam i ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Wayne_Madsen

To je lik koji je odgovorno tvrdio da je Snoudena podržala i platila CIA.

EDIT: A gle knjigu što je napisao: http://www.lulu.com/shop/wayne-madsen/the-manufacturing-of-a-president/paperback/product-21612385.html

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.