Nije, bilo je policijskog sata, a moj prevoz bio u Novom - još nije bilo mobilnih telefona da zovem sam pa mi bio izbor ili da kupim pandura ili da prespavam u ćeliji :)
A i ja sam dao casnu pionirsku, ali sam jos '92. naucio da to bas i nije tako kako su nas ucili. Odjednom vise nisam bio "jaran" vec "cetnik" iako su me ucili da su cetnici zlotvori koji su se borili zajedno sa Nemcima, a meni svi bili partizani
реално сређивање оног доле је до јаја ал одјебите са стаклуријом и небодерима укењаће нам све буквално читаву концепцију. и какве црне гајбе, ни онај шугави белвил не мош се завали за 10 година.
Hoćemo, oll, i radićemo kao robovi noseći komponente pješke na 112. sprat. Za 2-3 hiljade godina, naši potomci će srati o nama kao mi danas o egipatskim piramidama: "Nisu oni to tada mogli rukama vući i gurati, to su vanzemaljci napravili!!!!"
Kaže Budapest zaradi 4 milijarde evrića godišnje od turizma? MALO MORGEN! 4 milijarde uzme cela Ungrija. Moja firma im instalirala softver pre dve godine u ministarstvu finansija, još negde na kompu u kancu imam ekselove sa pravim podacima koje su nam dali za testiranje softvera.
Pun mi je racq BGH2O, ali i ovi kontra govnari ga preteraše.
Al' brate sere mi se od likova koji prave propagandu protiv BGH2O samo zato što nisu dobili procenat. Naročito one arhitekte, jer nisu dobili tal. Ista su mi govna kao ovi sledbenici picoustog.
Nije, bilo je policijskog sata, a moj prevoz bio u Novom - još nije bilo mobilnih telefona da zovem sam pa mi bio izbor ili da kupim pandura ili da prespavam u ćeliji :)
Kako to misliš, nije bilo magle u Prijedoru LOL
Pa nije, ja sam tad bio jedina budala koja se vraća na opštu mobilizaciju, ko je mogao već je odmaglio :)
Mene '99 naglo svi prestali da poznaju i do 2005. ceo komsiluk se kleo u decu da sam odselio u Bosnu. :D
E moj Bruki, pa kud na mobilizaciju, tesaraktu nijedan! :)
Titov pionir jebiga, mene učili da kad stigne poziv "Otadžbina te zove" tu nema razmišljanja nego izljubiš familiju i na front.
Srećom (po mene) neko se tamo setio da proveri državljanstvo pa me proteraše kao stranog državljanina :)
A i ja sam dao casnu pionirsku, ali sam jos '92. naucio da to bas i nije tako kako su nas ucili. Odjednom vise nisam bio "jaran" vec "cetnik" iako su me ucili da su cetnici zlotvori koji su se borili zajedno sa Nemcima, a meni svi bili partizani
Dobro, ti nisi imao vremena da naucis :)
https://youtu.be/z04vtwhFUqg
шта мислите?
реално сређивање оног доле је до јаја ал одјебите са стаклуријом и небодерима укењаће нам све буквално читаву концепцију. и какве црне гајбе, ни онај шугави белвил не мош се завали за 10 година.
ceka 'ma ko da ce se ikada izgraditi' komentare
ja bih voleo da bude sto vise izdrkavanja, da imamo i mi necime da se kurcimo
ovakvo neko izdrkavanje kakvi jebeni muzeji i opere, koje foliranje jebeno
http://greenlandsinternational.com/wp-content/uploads/2014/05/bay-central.jpg
http://www.business-bay-dubai.com/wp-content/uploads/2014/02/1.jpg
To, samo soliteri da konačno liči na metropolu.
dzabe pricamo o ovome kad necemo biti zivi da to vidimo
Ja planiram da budem živ.
HAHAHAH
Hoćemo, oll, i radićemo kao robovi noseći komponente pješke na 112. sprat. Za 2-3 hiljade godina, naši potomci će srati o nama kao mi danas o egipatskim piramidama: "Nisu oni to tada mogli rukama vući i gurati, to su vanzemaljci napravili!!!!"
LAŽU! PROPAGANDNI VIDEO!
Kaže Budapest zaradi 4 milijarde evrića godišnje od turizma? MALO MORGEN! 4 milijarde uzme cela Ungrija. Moja firma im instalirala softver pre dve godine u ministarstvu finansija, još negde na kompu u kancu imam ekselove sa pravim podacima koje su nam dali za testiranje softvera.
Pun mi je racq BGH2O, ali i ovi kontra govnari ga preteraše.
gori od indijaca
сале ае нађи ексел табеле са правим подацима о финансирању звезде и партизана из државне касе
Od njih su gori samo pakiji. lolo
Al' brate sere mi se od likova koji prave propagandu protiv BGH2O samo zato što nisu dobili procenat. Naročito one arhitekte, jer nisu dobili tal. Ista su mi govna kao ovi sledbenici picoustog.
Sale, Frojd je naveo 2 isključiva razloga za glasnu propagandu: Ili su ljubomorni na nečiji uspjeh, ili im je izmakao novac ;-)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
https://www.youtube.com/watch?v=srWUmpb7m7E