Podijeli sa Vukajlijašima

1. Inače se izvukao Sina, rekao je da mu treba kokain jer ide na koncert, šta je tu čudno?

2. kapiram da su ga 95 puta uhvatili sa kokanidjom,al sada prvi put dospelo do novina.

3. Al seljak glupi svercuje kokanidju preko grane da tamo smrce. Sta kao u Banjaluki nema koksa da se kupi?

E moj Dzonstone...

4. Kakav lik ovaj Lazanski

То значи да Бошњаци у касарнама имају на располагању пуна четири дана да обију магацине с оружјем српске компоненте у касарни „Козара” и магацине у складиштима „Кула” и „Крчмарице”, да одвезу отето оружје и муницију на „сигурна места” у федерацију, да преузму тенкове М-84 и БВП М-80 на полигону „Мањача” крај Бањалуке и створе могућност да тим оклопним возилима крену на главни град Републике Српске. Могу све то наоружање да преузму у тишини и да онда лепо сачекају да се Срби појаве у касарнама на Васкршњи уторак, који се не празнује, и да их, рецимо, све их заробе. После тога је пут ка рушењу Републике Српске отворен.

To daje Srbima 4 dana da iskopaju i odmaste ono sto su konzervirali i zakopali '95. :)

5. Jebem ti život! A svetski pederi oživljavaju Hladni rat.

6. Inače, mislio sam da je sprdnja, ali je keva doznala od više ljudi (a kao se krije) da je pokušana neka ozbiljna sabotaža u Kolubari od strane muslimanskih ekstremista, da se tako politički korektno izrazim. Bruji se o tome već neko vreme u mom okruženju.

7. meni kao pripadniku 72. specijalne brigade ovo pada najteze jer ce mene medju prvima poslati tamo

8. Nisi jedini i neće ti ni dlaka faliti.

9. jel ides ti ili ces kao i obicno biti hrabar iz fotelje?

10. ahahahahahahahah uh

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.