Podijeli sa Vukajlijašima

1. NE VJERUJEM DA OVO RADIM...
    Mnoge od vas poznajem i puno dulje od facebooka, tako da mi je stalo do vas i ne bi vas označio kao „prijatelje“ niti prihvatio vaš poziv za prijateljstvo da je drugačije. Učinit ću ovo samo jednom, tako da sad imate priliku… Za svakog prijatelja s„liste“ mogu reći - drago mi je što ga imam.
    Uhvatim se kako gledam vaše fotografije. S vama dijelim šale i sve vijesti, podržavamo se i u dobrim i u lošim vremenima. Vidjet ćemo tko će pronaći vremena i pročitati ovo do kraja… Ako želiš pokazati koliko ti je stalo do svojih prijatelja iz čitavog svijeta, samo naprijed i kopiraj ovo u svoj status, makar ti to oduzelo samo minutu. Želim vidjeti tko će prihvatiti izazov kao ja- vidjeti tko želi pokazati da mu je stalo. Hvala vam svima što ste dio mog života.
    Copy Paste molim vas, nemojte „sherati“. Ako nitko ne čita moj zid, ovo će biti kratki eksperiment. Ovo je Facebook igra da vidimo tko čita, a tko samo prelistava. Tako da, ako čitaš ovo, ostavi samo jednu riječ u komentar o tome kako smo se upoznali - JEDNU RIJEČ MOLIM. Onda copy paste ovo na svoj zid tako da ja mogu ostavit riječ na TVOJ zid

http://i.imgur.com/0S7WTgB.png

U zivotu postoje usponi i padovi. Kada padnes tesko je ustati, ali moras verovati, sada bukvalno sve sto dolazi je izazov, ali kada padnes ustanes mnogo jaci i psihicki snazniji, ne smes odustati u ovom trenutku, moras da se boris. Nije jos nista gotovo, ceka me tezak put i ja to znam, ali moram da nastavim da se borim. MOGU JA TO !!!!

2. а како нездрава скочимише?

Ima mnooogo, mnogo teških metala i inih otrova, koji se ne mogu eliminisati, svi iole informisaniji doktori upućuju da se morska riba jede maksimalno 1 sedmično da ne bi došlo do sranja. Pogotovo što su naša tržišta izrazito kontrolisana pa imaš ribu iz Fukušime kao dobar dan.

3. Čuj jednom nedeljno, pa kod Srba se riba tradicionalno jede na Veliki petak i na Badnjak.
    Eventualno kad neki teča ili komšija ode na pecanje u proljeće, pa udijeli omanju babušku.

4. Mislim da se pravilno kaže matrjoška. To mnogi greše.

5. Deveriku da pravi šnicle.

6. Matrjoška je samo sa sirom!

7. Ja od ribe jedem iskljucivo govedinu na alaski nacin.

I volim trotoarku brate.

8. Slucajno naleteh na ovaj video... nisam ga video do sada..
    https://www.youtube.com/watch?v=yLviFwLF4mQ

9. Ipak, u slučaju ove devojke greška je bila veća. Naime, ona je planirala da fotografiju pošalje svom dečku, ali ju je slučano poslala šefu.

Kada je fotografija njene gole dojke stigla šefu bilo je kasno za bilo kakve ispravku. Neverovatno je da je odgovor stigao ubrzo.

“Ćao, verovatno nisi ovo namenila meni, ali molim te pazi sledeći put. Ja sam ti ŠEF!“, napisao je.

10. kazi mi da se ovo neko sprda

11. ма шта курац то сам и ја помислио ал по чему је ово нереално?? скроз је могуће и сигурно јесте да један такав лик ко дачић ово ради

12. ово ми је баш нереала јбг

13. AhaHahahahahaha! Koji smo mi moroni jbt, kome mi dozvoljavamo da nam vodi drzavu. Srpski narod treba jebati!

14. Slucajno naleteh na ovaj video... nisam ga video do sada..
    https://www.youtube.com/watch?v=yLviFwLF4mQ

A pogledaj komentare, kako ocigledno planski postavljeni, slali botove i na ju tjub.

15. A pogledaj komentare, kako ocigledno planski postavljeni, slali botove i na ju tjub.

Idi na celu konferenciju.. i tamo ona dvojica bombarduju
    Ispod videa je link

16. Mislim da je ovaj lik prvi upotrebio "nije to taj kamen sizife"
    https://www.youtube.com/watch?v=Yg5kdaxjQ00
    Sjajan

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.