Ekstra. Nadam se da ćeš dobiti to prase, jer prase je za mene totalno kul nagrada. Jedna od boljih. Ja se ne bih bunio da krenem popodne kući s posla i kupim sladoled, a ono dve slike prasića na štapiću :)))
Jeste kul lik. Objavi dal si dobila nagradu obavezno Nat.
Ja mislim da je njemu u stvari primarna prodaja organa i da ce to dvoje koje odu u Crnu Goru zavrsiti u nekom ekvivalentu Zutoj kuci i da ce ostati bez bubrega, srca, pluca, pankreasa i dvanaestopalacnog creva.
Moraću danas da uzmem jednu zbog kupona, nisam ga do sada uzimala, kao šta će mi.
Slikaću večeras događaj, a ako dobijem sve će da vas pozdravim na televizor!
Imam tremu, daj Džoni neki tekst za izjavu, ti si pametan.
Dobiti prase u ovako teškim vremenima je veliki podstrek za mene da nastavim još više da se trudim u životu, jer eto, lepe stvari se dešavaju i dobrim ljudima, a sada vidim da u Srbiji nešto se može dobiti i na pošten način, bez nameštanja.
Prase je odvajkada simbol slavlja i veselja u našoj zemlji i dobiti takvu nagradu jednostavno budi u meni veru za bolje sutra.
Želela bih da pozdravim sve sa sajta Vukajlija.com sa kojima ću nagradu podeliti, a slike kako ga tamanimo za sekund, biće okačene na forumu tog sajta.
Živeo prodavac lubenica! Živelo prase!
...Posle ovakvog govora mož' da završi i kao neki savetnik Velje Ilića, jbt! :-))
Da, nekako je Velja Stajl izjava :)
Da se nisi zajebao?
I to je simbolično, jer tom izjavom želimo da kažemo kako će večno živeti u našim srcima....ili makar jedno vreme u našim stomacima, a usput i time pokazujemo koliko cenimo žrtvu tog praseta :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ekstra. Nadam se da ćeš dobiti to prase, jer prase je za mene totalno kul nagrada. Jedna od boljih. Ja se ne bih bunio da krenem popodne kući s posla i kupim sladoled, a ono dve slike prasića na štapiću :)))
Jeste kul lik. Objavi dal si dobila nagradu obavezno Nat.
Номади Кумодраж олололо :)
Треба мало живости у животу. Дабар је лик :)
Ja mislim da je njemu u stvari primarna prodaja organa i da ce to dvoje koje odu u Crnu Goru zavrsiti u nekom ekvivalentu Zutoj kuci i da ce ostati bez bubrega, srca, pluca, pankreasa i dvanaestopalacnog creva.
Moraću danas da uzmem jednu zbog kupona, nisam ga do sada uzimala, kao šta će mi.
Slikaću večeras događaj, a ako dobijem sve će da vas pozdravim na televizor!
Sad si ga okačila i na internet, pa kad mu skoči prodaja bostana samo tako, sledeća nagrada ima da bude pečena gozilla...:-))
Ima dizađemo na Beogradskoj Hronici svi.....
Imam tremu, daj Džoni neki tekst za izjavu, ti si pametan.
Натнат, реци кратко и јасно.
РОДИЛО, ЈА ЈЕБЕМ! :)))
Derbi kola?
Dobiti prase u ovako teškim vremenima je veliki podstrek za mene da nastavim još više da se trudim u životu, jer eto, lepe stvari se dešavaju i dobrim ljudima, a sada vidim da u Srbiji nešto se može dobiti i na pošten način, bez nameštanja.
Prase je odvajkada simbol slavlja i veselja u našoj zemlji i dobiti takvu nagradu jednostavno budi u meni veru za bolje sutra.
Želela bih da pozdravim sve sa sajta Vukajlija.com sa kojima ću nagradu podeliti, a slike kako ga tamanimo za sekund, biće okačene na forumu tog sajta.
Živeo prodavac lubenica! Živelo prase!
Da se nisi zajebao?
...Posle ovakvog govora mož' da završi i kao neki savetnik Velje Ilića, jbt! :-))
Da, nekako je Velja Stajl izjava :)
I to je simbolično, jer tom izjavom želimo da kažemo kako će večno živeti u našim srcima....ili makar jedno vreme u našim stomacima, a usput i time pokazujemo koliko cenimo žrtvu tog praseta :)
prase?? pa to se ne propušta :DD
Džoni, legendo!
:))))))))
Inače, ovaj deo je ubačen zbog samog imena ove teme....da se ispoštuje :)
Kapiram, kapiram :)))
Evo, može i neko od vas ko je blizu da dođe i da učestvuje u poslednjem trenutku, sreća vreba iza svakog ćoška :)
http://www.fbg.org.rs/milos-jeremic-pismo-bez-izvinjenja/
Da se čuje kada glasno, na razglas, objave da si dobila prasence :)
http://www.fbg.org.rs/milos-jeremic-pismo-bez-izvinjenja/
Ja sam tekstom fascinirana, pa sam samo htela da bude i na ovoj strani ukoliko još neko bude želeo da odvoji dva minuta svog vremena da ga pročita.