Podijeli sa Vukajlijašima

1. A u Prove pa ti se zaokruglio jbt možeš da se na maskembalu prerušiš u bingo.

2. Kao onaj bubanj okrugli za tombolu.

3. Kapiram loša je metafora ok je nije frka brt znam

4. Mickey Savage

Još malo pa krećem s trčanjem. Možda čak i na otvorenom, lol. Sa svojih 117,6 kila sam više nego mobilan! :D

Au brate, razumem te. :D Ja sam se jedva nekako smandrljao na 94, ne mogu da batalim masno jebga. Izbaci beli lebac, ako već nisi. Pređi na crni ili raženi ili izbaci leba skroz.

5. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/612358/POTRESNO--Gledala-brata-kako-umire
    Kako li uopste nekome kome je brat poginuo padne na pamet da ode na fb i stavi tužan status, pitam ja vas?
    A i ovaj jebeni blic sa ovim naslovima i velikim slovima. Nisam čitao nijedne novine skoro god dana i u zadnje vreme povremeno udjem da vidim sta se dešava i opet cu da prestanem, majku im jebem "novinarsku". Nema većih govana u državi.

6. savet
    Ljudi uzmite taksi...odbite da vas vozi iz kafane bilo ko. To vam je moj savjet. I rodjeni otac da dodje po vas odbite

@savet : Probusena ti fora!!!! kako to lepo zvuci.. ljudi uzmite TAXI!!! 99% ljudi nema za leb,a kamoli za taxi!

7. Какав драмосер тај са 99% народа који нема леба да једе

И ови што лелечу по вестима у коментарима су се попели на врх курца

8. ima za kafanu a nema za taksi?!?

9. Ko još ima za kafanu? TREBA SOMA POENA KAZANE PIČKO!

10. paninaro

ima za kafanu a nema za taksi?!?

ostavio u kafani.

11. Dionysio
    Ko još ima za kafanu? TREBA SOMA POENA KAZANE PIČKO!

skeč 'n' skeč

12. Imam drugaricu koja svakog dana jede 3 pljeskavice na dan i pije 2 litra kokakole a izgleda kada se skine u bikinu na plazu kao: https://londonoa.files.wordpress.com/2013/01/home-fitness-beach-bikini-body.jpg Neznam kako li joj uspeva jebem li ga ja se gojim i od leba a kamo li od pljeskavice :D

13. Neznam kako li joj uspeva jebem li ga ja se gojim i od leba a kamo li od pljeskavice :D

Па како, има пантљичару

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.