Prijava

Jebem ja i nju i njen metabolizam...

И после се чуде што Амери позатвараше Јапанце у кампове током другог светског рата

Šta je uradio Man Utd večeras?

3:2 dobili zeleni iz Wolfsburga. poyy

Hvala Profo. Nešto baguje livescore

Što je bilo maco?
Moram reći da je Zvoganj popušio za 3 dana i da je sad prosek suvi dok su ova braća sve bolja jbg
https://youtu.be/L7oo21yfl7s

Meh, meni nije nešto.

Dobar je Zvoganj, to što smo mi generalno gomna hejterska, to je drugo. Ovi mi uopšte nisu smešni, možda su me dva klipa max nasmejala i to phah nasmejala.

Debelom je sve sranje.
Šom a nisi u pravu brate. Nehejter sam veliki inače a i hvalim jebene Tarzane, znaš to da uvek trazim najbolje u ljudima. I Simona ne hejtujem brt onda jasno ti je al Zvoganj je bio bum 3 dana, i ugasio se bar što se nas tiče jer je Zvonko počeo tu priču random nabacane stvari ima godina dana. A i Truć je to radio uvek, dođe na temu i nalupa neke nebuloze.
Tarzani će odličnu stvar da naprave videćeš.

de je zvoganj ugasio, si lud, najviralniji kanal u evropi fazon, moraće jutjub da mu pošalje ono malo uramljeno play dugme za 100k sabskrajbera kroz nedelju dana

Nisi me razumeo Rađ

Kao i ja ovo tvoje najviralniji

aha, pa šta znam, klipovi su mu i dalje na istom nivou kao i oni prvi, samo što ga je stigla kletva 'čim se svi lože, znači da je sranje'

viralno - koje se širi kao virus po internetu

Bas se potpuno slazem sa Bohorom, Dnevnjak melje sve pred sobom, za mene vrhunac humora u Srbiji. Mozda se ne slazete i mislite da sam retardiran, ali boli me kurac, priznajem da uzivam da ih gledam, da su mi smesni i zanimljivi, bolji su mi od drzavnog posla kojeg vise niko i ne gleda. Zvoganj bukvalno sto kaze boh bio aktuelan dva dana, ojebo sa onim u klubu i marko i mama, kuhinjica ok, ostalo ono sa goblinom i ta sranja bez veze. Dnevnjak sve bolji, nadam se da nece ponestati inspiracije. Jedva cekam debelog da iznese lik steve djubreta, a Cicu Sreckovica da iznese Bobana.