Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jebem ja i nju i njen metabolizam...

2. И после се чуде што Амери позатвараше Јапанце у кампове током другог светског рата

3. Šta je uradio Man Utd večeras?

4. 3:2 dobili zeleni iz Wolfsburga. poyy

5. Hvala Profo. Nešto baguje livescore

6. Što je bilo maco?
    Moram reći da je Zvoganj popušio za 3 dana i da je sad prosek suvi dok su ova braća sve bolja jbg
    https://youtu.be/L7oo21yfl7s

7. Meh, meni nije nešto.

8. Dobar je Zvoganj, to što smo mi generalno gomna hejterska, to je drugo. Ovi mi uopšte nisu smešni, možda su me dva klipa max nasmejala i to phah nasmejala.

9. Debelom je sve sranje.
    Šom a nisi u pravu brate. Nehejter sam veliki inače a i hvalim jebene Tarzane, znaš to da uvek trazim najbolje u ljudima. I Simona ne hejtujem brt onda jasno ti je al Zvoganj je bio bum 3 dana, i ugasio se bar što se nas tiče jer je Zvonko počeo tu priču random nabacane stvari ima godina dana. A i Truć je to radio uvek, dođe na temu i nalupa neke nebuloze.
    Tarzani će odličnu stvar da naprave videćeš.

10. de je zvoganj ugasio, si lud, najviralniji kanal u evropi fazon, moraće jutjub da mu pošalje ono malo uramljeno play dugme za 100k sabskrajbera kroz nedelju dana

11. Nisi me razumeo Rađ

12. Kao i ja ovo tvoje najviralniji

13. aha, pa šta znam, klipovi su mu i dalje na istom nivou kao i oni prvi, samo što ga je stigla kletva 'čim se svi lože, znači da je sranje'

viralno - koje se širi kao virus po internetu

14. Bas se potpuno slazem sa Bohorom, Dnevnjak melje sve pred sobom, za mene vrhunac humora u Srbiji. Mozda se ne slazete i mislite da sam retardiran, ali boli me kurac, priznajem da uzivam da ih gledam, da su mi smesni i zanimljivi, bolji su mi od drzavnog posla kojeg vise niko i ne gleda. Zvoganj bukvalno sto kaze boh bio aktuelan dva dana, ojebo sa onim u klubu i marko i mama, kuhinjica ok, ostalo ono sa goblinom i ta sranja bez veze. Dnevnjak sve bolji, nadam se da nece ponestati inspiracije. Jedva cekam debelog da iznese lik steve djubreta, a Cicu Sreckovica da iznese Bobana.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.