Podijeli sa Vukajlijašima

1. Uh, plakanje, Jankela!

2. http://mondo.rs/a886262/Info/Ex-Yu/Bosna-i-Hercegovina-Alis-Kuper-nudi-365.000-dolara.html
    Kakva glupost, stotinjak ljudi dnevno cirkuliše kroz brvnaru, internet odličan, a brvnara sto metara od regionalnog puta. xD

3. jebem ti ove clickbait naslove mrtve

4. Radj, sta imaju random glave koje stavljaju clickbait naslove na svoje blogove pa postuju po fb kao besni? Pare od adsensa?

5. Njih dvojca u epizodi "Kako do para na internetu 73"

6. Je l ovo Sijalica u Slagalici?

7. ja samo odgovaram, ne interesuju me ova tapet majstorova pilićarenja

8. Ne ineteresuje ni mene pilicarenje.

Sent from Lumia 640, location stan u uzem centru Novog Sada kupljen prodajom laznih hackova za Clash of Clans.

9. Je l' ovo matori jebe sijalicu?

10. Nisam neki stručnjak, al' rekao bih da ga userava.

11. HAHAHA IZGUBIO SIJALICA PAJSER

12. лик зна доста ал је надмена јајара реално

13. Hahah "da se odmori naš taster za ko zna zna", u prevodu: "šta si navalio da stišćeš taj klik k'o da je klitoris, napaljenko"

14. Zakasnio sam da gledam.. -.-

15. ArminVanBuuren
    Oduvek sam zeleo ovu prevaru da odradim inspirisan serijom hustle i mislim da bi kod nas itekako moglo, jer kako je moto u seriji ne mozes prevariti postenog coveka..

ne mogu da nadjem ali mislim da je ovako nesto islo...

prvo treba top picka neka skockana da udje u neku prodavnicu butik elitno nesto gde radi uvek neka pederska glava strucnjak za modu itd. e sad ona razgleda pravi se razmazena princeza ovo ono najskuplje stvari gleda itd. i dok proba sve to satro joj ispadne prsten, tu krece da drami dere se place itd. napravi scenu, zove taticu objasnjava situaciju... onda tatica kaze daj mi tog sto radi, cale objasnjava vrednost i pravu i sentimentalnu nudi nagradu, kod nas bi bilo ok i 500e... tu jos malo drami ova tata ce doci po nju, odlazi u obliznji kafic riba da se smiri ili sta god popravi sminku i sranja... e sad nisam siguran kako ide taj prelaz da l je u par sati ili sutradan posto nije nadjen prsten, dolazi lik isto razgleda i odjednom nadje prsten kao( a doneo ga sa sobom naravno, e sad moze se naci logicno kopija nekog sto izgleda brutalno, mozete i neki stari prsten sranje ali to je glupo). E sad ovde treba prodati pravu glumu, kao naci krisom prsten ali da vidi i prodavac i tu ce on navaliti prvo da je musterija izgubila vi se pravite ludi blablabla i na kraju je bitno da se nagodite kao da mu prodate prsten... e tu treba cenjkati se sad i pristace naravno negde na razumno manju cenu od nagrade koju nudi cale tako da treba to dobro proceniti i isplanirati, lokal, osobu koja radi i ulozeno sve u vasu prevaru, premalo je mozda 500e sto sam stavio gore...

ja mislim da ovo moze da se odradi 1lajk=1podrska

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.