Podijeli sa Vukajlijašima

1. Prso sijalica, a taman sam ga hvalio, reko ovaj decko sabija, kad ga matori batali.
    Mada kapiram da snimaju po nekoliko susreta odjednom, pa se malo smorio, da ne kazem pregoreo hehe

2. totalno nas zamisljam pap, kao ti vadis prsten iz dzepa ja onako tiho ali da cuje ovaj sta ti je to, ne seri prsten, daj da vidim i odusevljena faca (vezbao sam) i kazem au usracemo se od para, pa se onda providno pravim lud, on krene da sere, ali to je iz butika vratite zvacu obezbedjenje, ja kazem ma koga lozis, ajmo prijatelju on kaze stani, ok prsten je od neke devojke daje mi 200e ako vratim ( a u stvari na pocetku kazemo vise dosta npr. 500) i kao ajde podelicemo po pola, ja kazem pa mi smo ga nasli sigurno da vredi i vise od tih 100e pisljiih, on se smori, ali lagano sa polublefom kaze nesto kao pff ajde ipak nesto i da zaradim i razmenimo, da nam 150e idemo i to sve na derozana i antetekusosopa plus 150x3,42 isplatimo troskove prstena laznog i platimo matorcu sto je zvao preko telefona i tu ribu sto je dramila i ostaje nam po 200e cisto cenim

3. Koji ste zlobnici jer vam je drago što je sijalica izgubio.

4. Meni nije, navijao sam za njega, doduse ne bas nesto vatreno, vise je bilo kao nee,bbre, sijalice i idemo, sijalice i ok, sijalice

5. ArminVanBuuren
    totalno nas zamisljam pap, kao ti vadis prsten iz dzepa ja onako tiho ali da cuje ovaj sta ti je to, ne seri prsten, daj da vidim i odusevljena faca (vezbao sam) i kazem au usracemo se od para, pa se onda providno pravim lud, on krene da sere, ali to je iz butika vratite zvacu obezbedjenje, ja kazem ma koga lozis, ajmo prijatelju on kaze stani, ok prsten je od neke devojke daje mi 200e ako vratim ( a u stvari na pocetku kazemo vise dosta npr. 500) i kao ajde podelicemo po pola, ja kazem pa mi smo ga nasli sigurno da vredi i vise od tih 100e pisljiih, on se smori, ali lagano sa polublefom kaze nesto kao pff ajde ipak nesto i da zaradim i razmenimo, da nam 150e idemo i to sve na derozana i antetekusosopa plus 150x3,42 isplatimo troskove prstena laznog i platimo matorcu sto je zvao preko telefona i tu ribu sto je dramila i ostaje nam po 200e cisto cenim

Totalno brt. Mislim da je iyijem rekao da bi on zvao i glumio taticu. Taman da mu damo procenat neki jer je u dugovima.

6. AndjelkoNS ti bese imas dugacku kosu?

7. Vi zaista mislite da siroma derpe što trpi debile u butiku po ceo dan za leba i vazelin ima 200e u džepu?

8. Pa kapiram da ce i da zove i da zajmi ako treba kad nanjusi da za ulozenih 200e moze da uzme 500 nit' oro nit' kopo.

9. Uzeo bi na kamatu potpisujem

10. E da Arm, Ps ima zajeban glas ali istovremeno nekako smirujuci, kapiram da bi bio idealan da zove na fon i glumi caleta. Fali nam jos dobra picka...

11. Elektricar je pizda a ne picka

12. Zvacu koga hocete ali me profit i rizici ne interesuju mogu da se sprdam malo i da vam muvam tu dobru picku eto i da kupite nesto da se popije posle

13. Ti si cale njen, treba da pricas sa tim pederom vlasnikom salona.

14. Ps o čemu je reč nisam čitao ovo ima mnogo

15. Ma uzece fazon iz kase, jer zna da ce dobiti kintu mozda istog dana..
    Moze ps na telefonu, jos nam treba top picka, koja dobro drami e sad jbg

16. Mnogo mi se svidja vaša kombinacija, jako sam tužan što su sve uloge već podeljene:(

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.