Podijeli sa Vukajlijašima

1. upaljen orion tv na androidu i dekyjev gif

sada se može pristupiti guljenju mačora

2. I meni jbg fenomenalno formirana sisica

3. mungos sa izmigoljenom galvom najvise lici na kurac nekako ali veci onako sa glavom luka glavicem ali iskrivljen nekako lelujav
    7,5(10 od mene

4. i likovi koji su imali glavicu kao mungos uvek su bili zajebavani u vc skole kad se susretnom
    uzmemo im potiljak sveze osisan na 2ku i prelaziim gole dole kao drkam mu glavu hahah. kolko je to do jaja fazon bio i onda neki se smori neki kao sad cu da pljunem skecha(skechuje) kao pljuvacka je sperma a neki se narogushi pa kao sad cu da te pljunem majmune kao sta ti je on pa kad me drkas sad cu da te pljunem
    mislim to je bilo izmedju 5i7 razreda negde ne radim to vishe xdd

5. Ae banujte vise onog Vrtlara bude li okacio jos jednu pesmu na neki njegov poster
    Smorio Boga Isusa vise sa onim linkovima brt

6. срам га било, нитков један, како сме да качи песме на своје постере, бестидник!

7. A dobro jeste najreterdiraniji primer spema ikad a to je dostignuće na ovom sajtu nego ja bi mu obriso sve te komentare čisto da vidim dal bi se nadrko i otišo ko kuvajlija davnih dana lolo

8. Pa brt smorio ljuto, 1700 postera, znacxi 1700 linkova ka nebuloznim pesmama, malopre sam gledao neku pesmu o predjelu

Kuvajlija
    +

S M O R I O
    M
    O
    R
    I
    O

9. Kuvajlija je umro ljudi, koja je fora da se sprda sada?

10. brisala mu ja linkove i ne vredi

11. Najveci problem sam ja a ne vrtlar spemer, onda svi komentatori i na kraju kao šlag na tortu dolazi fišerman sa 9 svojih duplih sa kojh ostavlja komentare preteće i hejtuje ostale autore.
    Više puta predočeno moderatorima ovo sve.

12. Pozdrav Rasnee kralju, zajebi najvece probleme,
    Zajebi vrtlar spemera on se bavi povrcem, zajebi shlag, shest duplih, komentare,

H E J T
    E
    J
    T

i te druge autore

Moderatori treba da znaju ALO

A L O
    L
    O

13. Vidish li na shta je sajt spao?

14. Nisam prateeo ali sam preemetio da je marko akteevan, shvtio shvatio sam da to jako puno goworee. I dalje te mrzi.

Ne znam shto

15. A marko je meni postao kul kad mi je pruzhio podrskhu neki dan kad sam dobio trajni ban. Ipak nije toliko govno.

Nego sad kosmopolita gushi nove teme, brishe, zakljuchava, banuje....

16. Kosmata voli proagresivne likowe koji se izdwajaju od seljane ali to se mora zazlushiti ipak. Zato shto kosmaaa zna da rejtuje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.